Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

S. Brod: Nožem ubo oca pa ga izudarao pepeljarom po glavi

nož
Arhiva VL
02.03.2011.
u 11:10

Ratobornog će sina zbog pokušaja ubojstva saslušati istražni sudac brodskog Županijskog suda.

SLAVONSKI BROD - Svađa između 38-godišnjeg sina i njegova 74-godišnjeg oca u utorak popodne oko 15.30 sati u zajedničkoj obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu zamalo je okončana tragičnim epilogom. Tijekom prepirke i svađe 38-godišnji sin fizički je nasrnuo na oca i nožem ga ubo u gornji dio tijela i nekoliko puta po glavi udario pepeljarom. Ozlijeđeni 74-godišnjak prevezen je u brodsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, ali da nije  u životnoj opasnosti.

Ratobornog će sina zbog  pokušaja ubojstva saslušati istražni sudac brodskog Županijskog suda.

 

Komentara 2

MA
mamba64
17:45 02.03.2011.

Pa to je njegov otac,kako ga je odgojio takav je.Možda je i on tukao svoga oca sin je to gledao pa mu sada vraća,zato što mu je otac tukao djeda.Taki su slavonci kad nesmiju se tući sa sebi ravnima onda tuku oca i mater.Legende.

OB
-obrisani-
23:35 02.03.2011.

mamba ajd ne ... pričaj gluposti! kakve sve ovo veze ima sa slavonijom? Ili si ti imao loša iskustva sa slavoncima pa se sad ovako želiš osvetiti? Ipak se slažem da su djeca slika svojih roditelja pa ne treba previšee mudrovati i shvatiti da se ovakvi slučajevi dogadjaju kad je odgoj manjkav! Odgajajte svoju djecu jer to se isplati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije