Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva Trumpova turneja
Povratak na članak

S. Arabiji prodaje oružje za 350 mlrd. $

Trump je danas i sutra u Rijadu, odakle ide u Jeruzalem, a zatim će se uputiti u Vatikan, Bruxelles i na Siciliji

Komentari 7

SM
siki_miki
15:46 20.05.2017.

Bas lijepo, nemoralni Amerikanci se bogate prodajuci oruzje zlocincima iz Saudijske Arabije koji bi trebali bit pod sankcijama i embargu na uvoz oruzja zbog ratnih zlocina u Jemenu i financiranja terorizma u Siriji.

VL
GV
golub Vaso
16:03 20.05.2017.

širenje terorizma za 350 milijardi dolara

VL
Avatar Marenggo
Marenggo
15:41 20.05.2017.

Ja stvarno ove Amere ne razumijem... Toliko naoruzanje prodati najzaostalijom (po vladavini prava)drzavom u svijetu... Uz to izabrati prve dvije drzave na svom putovanju Izrael i S.Arabiju koje su uzrocnik vecinu svjetskih problema kojih danas imamo je neprihvatljivo.... Ovo je veliko,veliko razocarenje... USA kao najveca svjetska sila i najveca demokracija u svijetu trebaju biti sasvim kontra od ovoga sto pokazuju... Prst dole za Trumpa..

VL
Avatar davcro
davcro
16:06 20.05.2017.

Trump je razočarao svojim postupcima

VL
MI
miksi
17:39 20.05.2017.

Super, indirektno naoružava ISIL i slične , još da uhapsi Asanža da ne priča puno o američkoj "demokratiji" i Bog da te vidi...

VL
RI
rikavac
20:00 20.05.2017.

Sta vam je to cudno? Nema se tu sta krivit Trumpa kad radi isto sto su predhodni radili prodavali oruzje uvodili demokraciju u prevodu bacali fitilj da narod zarati i da oni mogu oruzje prodavat. Trump i ostali bivsi predsjednici su samo karikature i predsjednici na papiru i pitaju se kolko im se dozvoljava. Jer sa Predsjednikom upravljaju kompanije naftne ,farmaceutske veliki proizvodjaci oruzja jer Ameri od toga zive od ratova. Senat mu nalaze gdje ce da zarati kome da pomognu i sve ostalo jer svaki senator predstavlja nekog od tih velikih proizvodjaca oruzja i naftni kompanija.

VL
SI
Siniša
23:51 20.05.2017.

Kim Il će im pokazati Boga njihovog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.