Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priveli ga

S 3,22 promila ušao ujutro u trgovinu i napravio kaos: Vikao na prodavačicu i razbio stakla

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
26.03.2023.
u 10:09

Kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njegov identitet.

Kako je izvijestila PU požeško slavonska jučer oko 7.55 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića u trgovini, 43-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 3,22 promila u trgovini vikao i galamio na 26-godišnju djelatnicu te razbio staklo na izlogu trgovine, a prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Nadalje je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njegov identitet.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 43-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.

Video: Muškarac ispričao iskustvo nakon što mu je prestalo kucati srce: 'Bio sam odvojen od tijela'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije