Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRAČNI PROMET

Ryanair uveo novu liniju, karte već od 153 kune. Croatia Airlines obnovio liniju za München

Marko Prpic/PIXSELL
03.06.2021.
u 13:08

Kako bi proslavili uvođenje nove linije, Ryanair je pokrenuo prodaju karata po cijenama od samo 153 kune za putovanja do kraja listopada 2021., uz uvjet da se karta mora rezervirati do subote

Europska zrakoplovna kompanija Ryanair najavila je danas uvođenje nove linije od Zagreba do Sofije. Na ovoj liniji putnici će od kolovoza moći putovati dva puta tjedno.

- Hrvatski potrošači sada mogu rezervirati karte za let po najnižim cijenama, uz mogućnost korištenja Ryanairove nulte naknade za promjenu planova - izvijestili su iz te aviokompanije.

Kako bi proslavili uvođenje nove linije, Ryanair je pokrenuo prodaju karata po cijenama od samo 153 kune za putovanja do kraja listopada 2021., uz uvjet da se karta mora rezervirati do subote, 5. lipnja u ponoć, na web stranici Ryanair.com.

Croatia Airlines obnovio sezonske letove Rijeka – München

Croatia Airlines danas je obavio prvi ovogodišnji let na liniji Rijeka – München te tako ponovno uspostavio sezonsku liniju kojom se izravno povezuje njemačko tržište s područjem Kvarnera.

Svi putnici na povratnom letu OU4435 München – Rijeka ovom su prilikom nagrađeni voucherom u iznosu od 30 eura, koji se može iskoristiti prigodom kupnje zrakoplovne karte za sljedeće putovanje Croatia Airlinesom, a nakon slijetanja zrakoplova Dash8-Q400 u riječku zračnu luku (na otoku Krku) priređen je svečani doček u zajedničkoj organizaciji nacionalnog avioprijevoznika, Zračne luke Rijeka i Turističke zajednice Kvarnera.

Ponovno uvođenje redovitih sezonskih letova Rijeka - München sastavni je dio planirane obnove i intenziviranja letova Croatia Airlinesa iz Hrvatske u europska odredišta tijekom ovogodišnje ljetne sezone. Zrakoplovi nacionalnog prijevoznika na ovoj bi liniji trebali letjeti četvrtkom i nedjeljom tijekom lipnja, a u srpnju je planirano uvođenje dodatnog leta utorkom.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
Jadranko
14:27 03.06.2021.

Sa međusletanjem u Minsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije