Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić:
Povratak na članak

'Pupovčeva deklaracija na mala vrata vraća Hrvatsku u 1991. godinu'

Dokument je očigledno produžena ruka političke okupacije sadržane u Memorandumu 2 SANU, smatra Ruža Tomašić

Komentari 19

Avatar MENSA
MENSA
13:23 27.10.2015.

Dobro je da je objelodanjena ta "deklaracija". sad će valjda i sljepci konačno vidjeti i shvatiti da četnik uvijek ostaje ....četnik i velikosrbin (za)uvijek ostaje ......velikosrbin may koliko to oni pokušavali prikriti i "kamuflirati". iako ovaj četnikoliki lik sasvim sigurnono ne izražava ni ideje ni misli većine Hrvata , srpskog etničkog podrijetla ipak ne treba podcjenjvati otrovnu moć velikosrpstva i zaista se pravovremeno treba i "očitovati" i "postaviti" prema ovom mračnom liku koji ponovo pokušava podrivati ustavni poredak Hrvatske. Po meni, treba mu dati šup kartu iz Hrvatske i protjerati ga u njegovu stvarnu......"domovinu"Srbiju. uostalom, on je prije nekoliko godina na nekom sasatnku "svih Srba" s tadašnjim srbijanskim predsjednikom Tadićem i onako izjavio da je Srbija domovina svim "hrvatskim Srbima"! Pa zašto ga onda ne "vratiti" u tu .....njegovu domovinu? Zaista......zašto?!

VL
DD
ddh
13:20 27.10.2015.

Prozivanje dviju najvecih stranaka gdjo. Ruzo nije u redu. Memorandum koji nosi Pupovac i koji mu je dao SANU je prije objavljivanja usaglasen sa drugovima na Iblerovom trgu. Pa nije valjda negdje netko naivan, da bi mislio, da Pupovac nesto radi bez da mu je to odobrila srpsko-hrvatska Vlada i Milanovic. I tu nije samo Pupovac sa Srbima i tihim pokusajem stvaranja nekakve krajine u Hrvatskoj. I na drugoj strani, u Istri, je na djelu Talijansko-srpska struja, koja opet trazi nekakvu regiju Istru, Kajin izmislja istarsku skoro naciju i svejedno u kojima su strankama ti Kajini, Miletici i Jakovcici, cilj im je isti kao sto je bio i 1994-e, kad su u tijeku Domovinskog rata, ti Jakovcici i drustvo poslali delegaciju Istre na ispracaj talijanske nogometne reprezentacije na svjetsko negometno prvenstvo u USA, kao predstavnike talijanske pokraijine Histrie i tako bili u Rimu i pozdravljeni. A HDZ je od svojih t.zv. politickih protivnika koji se prema HDZ-u i prema vama i jos nekima kojima Hrvatska lezi na srcu odnose kao prema krvnim neprijateljima, toliko stigmatiziran , da bi da smiju, poceli bi odmah sa likvidacijom svih HDZ-ovaca. Jer crveni na ulicama masu Hrvatskim zastavama, a iza vrata pripremaju novu Yugo- ili bolje receno Srboslaviju. Pa niste valjda Ruzo ocekivali, da Milanovic i Ostojic misle drukcije nego Pupovac, Kaj god.

VL
77
777CRO
14:36 27.10.2015.

Zanamo mi sa je stvarni vladar trenutno u Hrvatskoj - pupovac sa jovanovicem ostojicem grcicem stazicem vasicem ... A milovanovic mali kompleksaš dvorska luda ali nažalost vrlo uspjesn u pokušaju uništenja hrvatske drzave !

VL
JE
Jednakost
14:28 27.10.2015.

Pupovac je neumoran, lik isto kao onaj Savo Strbac, samo nesto ruje i ruje. Nikad mu dosta.

VL
77
777CRO
14:34 27.10.2015.

Sta je tu cudno i koga iznenađuje ? Tiha okupacija se sprovodi i da li neko stvarno misli da je pupovac postavio Milovanovica za šefa SDP sto je Hrvat domoljub ili sto zastupa Hrvate i hrvatsku državu ???

VL
MI
Mirnadob
14:41 27.10.2015.

Ruzo,ti si se ipak u...kila u Otvorenom,kad si izjavila da bi ti podrzala i Zorangotana,ako bi trebao "ruku" e to ti svarno nije na cast.

VL
HR
hromcan
14:45 27.10.2015.

Ružo kako si ti naivna pa SDP je itako srpska stranka da ne upotrijebim težu rijeć

VL
77
777CRO
15:08 27.10.2015.

Velikosrbi su uspjeli čim je SDP na vlasti a pupovac vlada hrvatskom !!! Naravno znaju oni da nece jos dugo ... Ali moramo priznati velikosrbi cetnici petokolonasi nikad nisu bili moćniji u Hrvatskoj !!!

VL
DU
Deleted user
15:33 27.10.2015.

Sad više nego ikada hRvatskoj treba jaka i pamenta vlada koja ujedinjuje narod, ne ova koja se svađa sa predsjednicom i susjedima.

VL
MO
mobitel20
15:05 27.10.2015.

Cetnici su jasni, pa su ipak manja prijetnja. Sacuvaj nas Boze jugofila kojima je kao i cetnicima prvi cilj razgraditi elemente hrvatske drzavnosti. Ovdje je rijec o njihovoj tvrdoj koaliciji. Za hrvatsku suverenost nema bitne razlike izmedju Pupavca,Cedomira Visnjica,Frljica,Stazica,Jovanovica, ica, i onih koji ih dovode na pozicije moci poput Milanovica,Kotromanovica,Obersnela,Pusica...

VL
PU
Pukovnik10
15:54 27.10.2015.

pupovac je političar koji je profitirao najbolje od svih političara nakon domovinskog rata,koalirao sa svima i jednim i drugima.nije on kriv nego naše ulizice.

VL
DU
Deleted user
15:54 27.10.2015.

nek si drug pupi i ostala chetnicka kamarila sa tom deklaracijom obrise dupe

VL
Avatar kravata
kravata
17:50 27.10.2015.

Imamo hrvatsku drzavu sa puno nacionalnih manjina ali bez pupovca i njegovih biraca za milanovica se ne mozemo osloboditi ni pritiska u crijevima.

VL
MG
milos.garic65
23:52 25.11.2015.

Ruža ne treba, trpati u isti koš HDZ i SDP. Očito je da četnici u hrvatskom saboru ne miruju, bez obzira bili oni u SDP-u, HNS-u, ili SDSS, a i sl. Bilo kako bilo, neće im to proći, a četnik može pisati što oće, pogotovu kad HDZ osvoji vlast!

VL
BU
Bubalamala
22:20 27.10.2015.

Ruža se koristi sistemom,hebe lud zbunjenog i dobro prolazi.Izgleda da je bolje prošla nego u Kanadi !

VL
Avatar Baba Vanga
Baba Vanga
13:11 27.10.2015.

Fenomenalno !!! Nakon sto razmrvi to malo glasova desnice i omoguci pobjedu Partije i mutavom Tepesu ulazak u Sabor malo malo provali neku ne bas pametnu izjavu.Animozitet savjetnika su neinteligentni i vrlo vjerojatno ce i nju samu kostati ulaska uu Sabor. Zbog nekoliko parazita i njihovih ludih ideja riskirati toliki neuspjeh. Pa kome je Karamarko simpatican ??? No mogla je biti vrlo cvrst korektor u njegovoj koaliciji i participirati vlast. Ovako neka povede parazite ciji ce je savjeti kostati izbora na provode u Europarlament i tamo ih trajno ostavi.

VL
NE
nemanatrag
14:37 27.10.2015.

Dok je Srba, Ružine jedine teme, ,biti će i Ružinih vidovitih " platformi" i "projekata"... ni mukajeta o ekonomskim programima i problemima ....ovakvih "političara" pune seoske birtije....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.