Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROIZBORI
Povratak na članak

Ruža Tomašić popustila HSS-u, na listi za Europarlament bit će iza Marijane Petir

Potpunu listu HDZ će predstaviti do nedjelje, još se ne zna tko će biti nositelj liste, ali sigurno na njoj neće biti Kolinda Grabar-Kitarović

Komentari 14

PE
PeroDZG
20:45 10.03.2014.

I bez Kolinde ova lista je europski gledano najjiskusnija, pa je za očekivati da će ponovno svi glavni mediji izbjegavati sudjelovati u kampanji

VL
MA
margaritas
21:07 10.03.2014.

slaze se pobjednicka lista za eu izbore bravo karamarko

VL
Avatar comparator
comparator
20:33 10.03.2014.

Izgleda da nekima nije po volji demokrascija i žele ju modificirati. Imam neodoljiv osječaj da nam političare biraju po svojoj želji i malo po malo oblikuju poredak prikladan stvaranju balkanske regije. Mediji su već okupirani a novinari pomno birani lijevičari ili tek stasali klinci koji nemaju vlastiti stav. Neke novinare već poljevaju govnima i vjerujem s pravom.

VL
Avatar comparator
comparator
19:39 10.03.2014.

Nema nam do Ruže !

VL
US
U sridu
10:30 11.03.2014.

Ruza je jedno od svjetala u politickoj tami Hrvatske.

VL
VK
vk52
22:59 10.03.2014.

Vama smeta sto Ruza misli Hrvatski i ko god razmislja i cini nesto za HR vam nije po volji.Ja mislim gospodo da vi zivite u pogresnoj drzavi, idite vi malo preko vode u svoju drzavu bit ce vam bolje, a i nama isto.

VL
C0
cos 01
17:51 12.03.2014.

Realno HSS je od HSP-AS jaći . Marijana Petir je ikona HSS-a bez obzira na svoju današnju poziciju dopredsjednice.Zapravo ključno je da je dogovor postignut i da su svi zadovoljni.

VL
US
U sridu
09:02 11.03.2014.

Ruzo,hdz ce te izigrati kao i sve desne stranke do sada,hdz nema veze sa desnicom,klijentelisticko populisticka stranka koja samo pogoduje kriminalcima.

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
08:16 11.03.2014.

Tomasicko, nemoj slucajno da te cujemo da zines o komunistima, o Srbima, o Yugoslaviji, o domoljublju, o Naciji, nezavisnoj Hrvatskoj i slicno kad se vratis kuci, prodana duso. Koliko ovi politikanti Hrvatske desnice vuku gradjane za nos, prave nama konliktlikt u kuci, izludjuju narod sa svojim paranojstinama iz komunizma, i koliko gledaju samo vlastite poltrone, dokazali su jos jednom. Cak se i krajnja desnica udruzila sa EU pucanima sta se zalazu za komunjaru, sta je prakticki ista ideologija SDP-evaca - EU socijalista, u koaliciji sa Pucanima. Dakle SDP , HDZ i HSP ista pasta. Sve komunjara do komunjare, sjede u istim redovima u EU Parlamentu, misle isto, glasaju isto, disu isto. Oni tamo festuju, nose Parlamentarcima Dalmatinski prsut, zderu i locu, bore se samo za svoje poltrone, a kuci gradjane izludjuju sa svojim divljastvom o komunizmu, udbasima etc. Balkanska mafija, nemaju ni srama ni stida, ni ponosa, ni nista moralnog ni ljudskog u sebi. Svatko ziv ih moze kupiti za sacicu eura. Dno dna.

VL
ĐO
đoništulić
20:59 10.03.2014.

koje su to face -pendrekuša(gost u hrvatskoj i vječna djevica(htjela bi ali da joj ne uđe).

VL
DP
Dioklecijanova palaca
20:20 10.03.2014.

Jeli Tomašič bila gost u Kanadi? Petir bi u Europi pričala o referendumu o obitelji? Njih dvije ne mogu ništa ponuditi hrvatskoj politici. Baš ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.