Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić

'Podržali bismo SDP u slučaju da nam prijete ponovljeni izbori'

Ruža Tomašić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
06.10.2015.
u 08:15

Tomašić je istaknula da bi potpora SDP-u bila moguća samo ako bi to spriječilo ponavljanje izbora.

Predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić rekla sinoć u HRT-ovoj emisiji Otvoreno, u koju se uključila uživo iz Bruxellesa, kako je njima prirodni koalicijski partner HDZ, no da su spremni podržati i SDP.

– Ali kada bi slučajno SDP trebao nekoga, u slučaju da nam prijete ponovljeni izbori, mi ne bismo bili u Vladi, ne bismo htjeli biti dio Vlade, ne bismo htjeli da nas povezuju sa SDP-om, ali bismo ih tjerali da rade ispravno – rekla je Tomašić i istaknula da bi potpora SDP-u bila moguća samo ako bi to spriječilo ponavljanje izbora.

Govoreći o planu kampanje, sažela ga je na: udobne cipele, puno letaka i od vrata do vrata. Tomašić smatra da glasači imaju široku lepezu na ljevici i na desnici i nada se da će birači izaći glasovati. Tada će, kaže, političari vidjeti jesu li dobro radili ili nisu.

>> Gosti Otvorenog ostali u mraku: Tijekom rasprave o izborima nestalo rasvjete

Komentara 94

BK
branko-kockica
08:48 06.10.2015.

Kako vam se ovaj lažni, pokvareni, izmišljeni, provokatorski i pokvareni naslov uklapa u vaš proklamirani izborni kodeks pun poštenja, ljigavci, DVJPMater?

Avatar Benedikta
Benedikta
08:43 06.10.2015.

Stvarno nemam poštovanja prema ovakvim političarima. Kako jedna Ruža Tomašić, koja je bila na listi HDZ-a, sad ima namjeru podržati SDP?! Jasno da joj nije stalo do ničeg drugo osim položaja.

DU
Deleted user
09:06 06.10.2015.

Gospođa si postavlja poziciju da se konačno dočepa izvršne vlasti. Kao glasač HDZ-a kažem da više poštjem bilo kojeg člana SDPa koji je član te partije od 1990. godine nego oko gospođe dokone povratnice iz Kanade koja nam dijeli domoljubne lekcije i koja uživa blagodat EU protiv koje je cijelo vrijeme drukala. U tom kontekstu dade se zaključiti da gospođi ne bi smetalo da u Beogradu sjedi u nekakvom novom, za mene neprihvatljivom, parlamentu Zapadnog Balkana. Pravaši su se već puno puta, na sramotu njihovih osnivača, prodali SDPu (na primjer u Sisačko-moslavačkoj županiji), pa se ne bih čudio da gospođa sutra pristupi i u koaliciju sa na primjer SDSSom sve to opravdavajući nekakvim višim nacionalnim interesom. Bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije