Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA REAKCIJA

Ruža Tomašić oplela po Obersnelu: Postavio je petokraku da građane podsjeti zašto grad propada

Foto: PIXSELL
1/5
22.09.2020.
u 14:10

- Ona je simbol svega što su postigli - ekonomskog propadanja i sveopćeg zaostajanja te ideološke zatucanost - poručila je Tomašić

Zastupnica u Europskom parlamentu i dopredsjednica Hrvatske konzervativne stranke (HKS) Ruža Tomašić reagirala je danas na postavljanje crvene petokrake u Rijeci koja je podijelila javnost. Istaknula je da je ona simbol sveopćeg zaostajanja.

- Gigantskom zvijezdom petokrakom Obersnel i njegovi jataci obilježavaju kraj svoje vladavine Rijekom. Ona je simbol svega što su postigli - ekonomskog propadanja i sveopćeg zaostajanja te ideološke zatucanosti. Kad već nije bio u stanju Riječanima ostaviti grad u procvatu s razvijenom lukom i prometnom infrastrukturom, uređenim autobusnim kolodvorom i lijepom rivom, darovao im je petokraku da ih svakog dana podsjeća na to zašto grad zaostaje i propada - oštro je poručila riječkom gradonačelniku Vojku Obersnelu.

>> VIDEO Umjetnik Nemanja Cvijanović postavio zvijezdu petokraku na riječki neboder

 

Komentara 31

AD
adminka
18:30 22.09.2020.

ajde Ružo u Bosnu, kaj ti imaš s Rijekom?

RI
rimac444
21:10 22.09.2020.

Samo zločinci i njihovi sljedbenici mogu veličati petokraku, najgori simbol čovječanstva pod kojom je poubijano najviše ljudi, a posebno Hrvata od komunističke zločinačke partije

TA
Talleyard
14:45 22.09.2020.

Obrsnel kao i petokraka ostaci su i smeće zločinačkog komunizma. na žalost takvog smeća ima previše do samog vrha slučajnog, a samo zato što nismo proveli lustraciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije