Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka partnerima
Povratak na članak

Ruža Tomašić: Ima li HDZ svoje ja i stav?

Iz stranke poručuju da razgovaraju s čelnicom HSP-a AS

Komentari 78

PE
pessimus
08:10 04.02.2014.

veli ruža:moja stranka i ja možemo sami. pa onda i idite sami, što vam je potrebno ovo natezanje.

VL
KA
kafka
09:48 04.02.2014.

Trebalo bi na izborima birati osobe a ne partije! Neka svako bude biran prema tzv. preferencijskim glasovima. Ti tzv. preferencijski glasovi bi trebali biti oni normalni, a oni gdje se glasa za stanku, odnosno stranačku listu bi se trebali zvatii zvati stranački. Treba birati ljude koji su imenom i prezimenom odgovorni za svoje postupke, a ne grupu prevrtljivaca koji uzurpiraju i stranku i samu vlast.

VL
SU
suntzu72
07:58 04.02.2014.

U klubu koje grupacije u EU parlamentu ce sjedit Jakovcic ili Rados, ako uđu s liste Kukuriku koalicije, predvođene SDP-om? Dakle, ova dvojica ce uci s liste predvođene strankom grupacije socijalista (SDP), a onda ce sjest u klub EU Liberala,la, i to nitko ne propituje niti Schulz špota Milanovica?

VL
Avatar blackangel
blackangel
09:45 04.02.2014.

hrvatska je obećana zemlja šoferi i geodeti postaju generali a policajci europski parlamentarci croatian dreams...oouuu yes

VL
Avatar blackangel
blackangel
08:54 04.02.2014.

nema do ruže..toooo ružo dušo

VL
Avatar puky
puky
08:17 04.02.2014.

... polako Rujka, nemoj biti nestrpljiva ... sve ovo moš' u lice kazati facama iz HDZ-a i nema potrebe preko medija nervozirati ... osobno sam za to da Ruža bude na listi zajedno sa HDZ-om, HSS-om i ostalima iz koalicijee i ne vidim težinu u mišljenju onog Francuza jer mi smo u EU i ono smo što jesmo ... dosta je bilo popuštanja pa i ponižavanja zbog ulaska u EU ... strava ...

VL
BA
barilla
09:11 04.02.2014.

jeste vi, gospodjo Ruza, politicarka ili zena sa stavom?

VL
CR
Croasan
08:42 04.02.2014.

Izjasnite se gospodine Karamarko bez kalkulacija ! Ako je zajednički cilj boljitak Hrvatske, onda je manje važno tko će biti gdje na izbornoj listi. Sve ostalo je "figa u džepu"

VL
NV
novo vriijeme
09:34 04.02.2014.

Sad još da pučani prigovore HDZ za Gabrića u kategoriji korupcije i HDZ se može okrenuti samom sebi , pojačati aktivnosti prema biračima i promisliti što građani od njih traže i šta je doista dobro za Hrvatsku.

VL
AD
adolf
08:42 04.02.2014.

Pravasi! Ujedinite se! Samo tako mozete nesto postici. Sve ostalo je bez veze i ne vodi nicemu. Tudman je preko dapica razbio hsp i to se dalje nastavlja preko razno razni satelita. Zasto Ruza nebi mogla biti predsjednica jednog i i jedinog hsp? Kome sluze tolike stranke sa predznakom hsp? Samo pojedincima koji u tome vide osobnu korist a ne na dobro cijeloj naciji. Slicno je isto sa tim udrugama koje su proistekle iz domovinskog rata jer protivnici lakse udaraju po manjim i slabijim i njima je u interesu da bude sto vise strancica i ogranaka koje onda polako kupuju i podmicuju. L.p.

VL
Avatar HRVATSKI CENTAR OIE
HRVATSKI CENTAR OIE
11:34 04.02.2014.

Ruža je, uostalom, u više navrata svojim radom pokazala da nije euroskeptik, kakvi u EPP izgleda nisu dobrodošli, nego pravi i vjerodostojni eurorealist.

VL
UD
udav
08:37 04.02.2014.

Bravo ruzo hrvatska u potpunosti se slazem s vama ovu drzavu ljepu nasu stvorila je hrvatska sirotinja na celu sa pokojnim dr franjom tudjmanom a ne druzbom bilderbeq i njenim osnivacima sada su pokrenuli kampanju protiv iznosenja istine pod parolomvacima sada su pokrenuli kampanju protiv iznosenja istine pod parolom stop qovoru mrznje. Ma vidi boqati citali smo mi sve o njihovim planovima i znamo sve qje imaju svoje ljude pa i pucanima.

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
16:06 04.02.2014.

Jedina istina u ovoj"aferi" jest da J. Daul ne poznaje Ružu Tomašić, da mu je novinar u pitanju "objasnio" da je Ruža "krajnja desnica" i protivnik EU. Za lijeve novinare je svako "krajnji i extreman" tko ne misli poput njihh .J. Daul je odgovorio u smislu"ako je tako" i pogledajte koju "aferu imamo mi hvati" . Kolinda treba da postane prva Hrvatska predsjednica i treba da se kandidira obavezno..

VL
Avatar pf
pf
11:27 04.02.2014.

Naravski da HDZ ima svoj stav. Lova, samo lova i uvijek samo lova. Zbog love su se raspali u 10-tak frakcija. Ni oni više ne znaju gdje ih sve ima. Jedna frakcija im je u Remetincu, a stranci se sudii kao mafiji. Imali su 2 banke, jednu agenciju i jednu komoru za pranje novaca iz proračuna. Više od polovine vanjskog duga su sakrili na privatne offshore račune, a prije rata nisu imali ništa. Štogod imaju, dali su im komunisti ili su ukrali.

VL
Avatar lojzek1
lojzek1
09:26 04.02.2014.

Izgleda da nema. Ili je politika nešto drugo gdje su stavovi jako fleksibilni. Nadam se da nisam u pravu. Hrvati, ne vjerujte komunistima ma koliko reformirani bili.

VL
ST
Stipeprof
09:39 04.02.2014.

Slažem se. Neka HDZ iziđe iz grupacije pučana i neka bude ono što jest: ultradesnica, slična Le Penu i grčkoj Zlatnoj zori. A SDP neka bude ono što jest - socijaldemokratska stranka. Pa neka onda ljudi biraju između fašizma i socijaldemokracije.

VL
Avatar blackangel
blackangel
09:25 04.02.2014.

ruža hrvatska....jer canada je sređena zemlja i tamo je bila...gost

VL
Avatar Nexus
Nexus
09:03 04.02.2014.

Da se razumijemo, ovaj clanak je napisan tako da se pokrene nova debatna trakavica o kojoj ce se moci pisati i diskutirati do ljete ove godine. Gospodin Joseph Daul je predsjednik ili vodja frakcije europskih narodnjaka i kao takvom muu je stalo do discipline u frakciji. On aludira na zadnji ispad HDZ-ovog politickog analfabete koji replicira svojoj frakcijskoj kolegici. Uostalom u frakciji europskih narodnjaka sjede malo veci kalibri euroskeptika od Ruze. Navest cu vam samo par njih: Forza Italia, Fratelli d'Italia - Centrodestra Nazionale, Elena Băsescu ili recimo francuska Union des démocrates et indépendants.

VL
Avatar blackangel
blackangel
09:03 04.02.2014.

bugojno je uz tebe....bona

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
09:10 04.02.2014.

Umjereni Tako je. Nasa drzava slici na kolonijalisticku bananu, nema nitko ziv da nas brani i zastupa u medjunarodnoj zajednici. Samo strase gradjane sa sankcijama, ako ne uradimo ovo, ono, sta od nas trazi EU, bit ce nam ovako iliili onako. Tocno se vidi da su samo sluge gazdama. To u ni jednoj drugoj drzavi neces vidjeti. Gradjani su alergicni na tudje direktive, od tudjih politicara sta im dolaze iz EU, ne vole da im nitko zapovijeda u njihovoj drzavi. Vidis da su Englezi skinuli zastave Evropske unije sa javnih ustanova, samo radi te njihove arogancije i prepotencije. Pametan narod. Svi reagiraju i galame, Italijani, Francuzi, Austrijanci, Madjari, svi se bune i ostro protestuju kad ovi stavljaju nos i zapovjedaju u njihovoj kuci, samo ovi nasi bi nas prodali za 30 denari, bitno da su njihove fotelje na sigurnom. Oni su cak glasali nama za sankcije. Glasali protiv vlastitoga naroda. Boze sacuvaj, trebalo bi ih tuziti za Veleizdaju.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.