Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštar govor

Ruža Tomašić: Da su ovo '70-te ili '80-te bila bih na Golom otoku!

'02.02.2013., Vukovar - Prosvjed u sredistu Vukovara protiv uvodjenja dvojezicnosti. Okupljeni iz svih dijelova Hrvatske sa zastavama i transparentima. Ruza Tomasic.  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
Foto: 'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
1/3
27.04.2013.
u 19:19

Milanoviću bi možda bilo bolje da se bavi nekakvom ćakulonom, da proriče sudbinu. Nažalost, on je naš premijer, narod ga je birao – istaknula je Ruža Tomašić

– Sjedim ovdje i gledam Goli otok i zahvaljujem Bogu da ovo nisu 80-te, 70-te ili ranije. Da smo tada, a Milanović predsjednik Vlade, ja bih već tamo sjedila, vjerujte mi, izjavila je Ruža Tomašić u Svetom Jurju kod Senja gdje je održana  11. sjednica Predsjedništva stranke vodstvo HSP AS. 

Milanoviću je predložila i zamolila ga da, ako mu je doista stalo do hrvatskih građana, oformi tehničku vladu, ističući da u njegovoj vladi nema "ni 's' od sposobnih", već da tamo sjede samo podobni, priopćili su iz stranke. Ocijenila je kako je dosta bilo političara u Vladi jer su se pokazali nesposobnima.

– Ne možete ako ste super pekar sutra biti uspješan mesar. Kako se u Dalmaciji kaže, dajte dite materi", rekla je, naglasivši da Hrvatskoj treba vlada znanja i eksperata koji će se lako dogovoriti o gospodarstvu i drugim pitanjima. Ruža Tomašić je preporučila političarima da konačno obuzdaju svoj ego, na dobrobit svih građana. Premijera je zamolila i da tehničku vladu oformi kako bi građani mogli imati život dostojan čovjeka.

– Kleo se u demokraciju, rad, red, u bolji život svih nas, pa neka izvoli i konačno radi ono za što se predstavljao u predizbornoj kampanji – poručila je Ruža Tomašić.

Milanoviću je zamjerila da je Plan 21, na temelju kojega je dobio izbore najavljujući građanima bolji život, sveo na "ćakulonu koja ne sluša što se govori nego prenosi ono kako bi on želio da se govori".

– Dakle, promašeno zanimanje. Možda bi mu bilo bolje da se bavi nekakvom ćakulonom, da proriče sudbinu. Nažalost, on je naš premijer, narod ga je birao – istaknula je Ruža Tomašić. Dodala je da podupire demokraciju, ali i naglasila kako je došlo vrijeme da narod progleda. "Nemoj slušat što tko govori nego što tko radi – znači od njegovog posla nikakve koristi za Hrvatsku i građane", zaključila je predsjednica HSP AS.

Osim Tomašić, medijima su se obratili i novoizabrani predsjednik ŽV HSP As Ličko- senjske županije Željko Nekić, dopredsjednik stranke iz Rijeke prim. dr. Ivan Kirin, zamjenik predsjednice, prof. Ivan Tepeš, Glavni tajnik Pero Ćorić.

>>'Ne želim da mi se dijete uda za Srbina. Gdje je tu govor mržnje?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije