Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski biznis

Ruskoj obitelji zaplijenili čak dvije tone marihuane

'bih...mostar...03.06.2009...stabljika marihuana, kanabis         Photo: Zoran Grizelj/Vecernji list'
'Zoran Grizelj/Vecernji list'
02.11.2012.
u 15:49

Dva muškarca i jedna žena uzgojili su i namjeravali preprodati velike količine marihuane

Ukupno dvije tone marihuane pronašla je ruska policija kod jedne obitelji iz regije Stavropol koja se bavila uzgojem i preprodajom droge.

Gazeta.Ru piše da je ukupno zaplijenjeno 97 vreća marihuane te 21 tegla sa sjemenkama za sadnju te opojne biljke. Objavljeno je da su uhićena dva muškarca i jedna žena te da su policijski dužnosnici morali unajmiti kamion kako bi mogli obaviti zapljenu.

>>Kokain iz Slovenije donosili skriven u tjelesnim šupljinama

 

Ključne riječi

Komentara 4

MD
mara-danda
16:58 02.11.2012.

dobra ziza na slici...

DU
Deleted user
19:46 02.11.2012.

Ovako bi država imala višestruke koristi, krpanje deficita, ******* ne bi trebali više kupovati drogu kriomice već birati najbolje SELEKCIJE, MARIHUANE I SLIČNIH DROGA. A sam postupak veoma bi im dobro došao jer bi možda konačno počeli ozbiljno raditi na SPAŠAVANJU HRVATSKE DRŽAVE OD BANKROTA a ne vući je u BANKROT.

NE
Nepokolebljiv
19:54 02.11.2012.

Radini poljodjelci! U cemu je problem?! Nisu htjeli djeliti dobit s lokalnom policijom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije