Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LET

Ruski putnički zrakoplov prisilno sletio zbog pokušaja otmice

Zrakoplov
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
22.01.2019.
u 15:10

Zrakoplov na komercijalnom letu iz Surguta u Sibiru za Moskvu neplanirano je sletio u utorak u grad Hanti-Mansijsk nakon što je putnik zatražio da avion promijeni smjer

Zrakoplov ruske tvrtke Aeroflot na letu 1515 prisilno je sletio u Sibiru zbog pokušaja otmice, javljaju u utorak ruski mediji. Zrakoplov na komercijalnom letu iz Surguta u Sibiru za Moskvu neplanirano je sletio u utorak u grad Hanti-Mansijsk nakon što je putnik zatražio da avion promijeni smjer.

Putnik je kasnije uhićen. Muškarac je bio pijan i pokušao je ući u kokpit tvrdeći da ima oružje, javlja novinska agencija RIA. Mediji javljaju da je putnik od pilota tražio da leti prema Afganistanu.

Ruski Protuteroristički odbor priopćio je da je kapetan donio "jedinu moguću pravilnu odluku" i odlučio prizemljiti zrakoplov u zračnu luku Hanti-Mansijska u Sibiru na zahtjev putnika.

>>Pogledajte video: Pratnja MIGova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije