Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENZIJE NA ISTOKU

Ruski postsovjetski blues: Kako je Putin igrom slučaja otkrio tajni plan o prostoru bivšeg SSSR-a

13.01.2022.
u 18:34

Putinu rat u Ukrajini nije prva opcija, želi širi dogovor s Bidenom.

Komentara 18

Avatar Tombstone
Tombstone
19:00 13.01.2022.

S bidenom??? Pa biden ne zna koliko je sati, koji je dan ni sto se desava oko njega.

DU
Deleted user
07:12 14.01.2022.

Ma kakva Amerika... Amerika (Bush) je htjela pod svaku cijenu ocuvati Jugoslaviju. U Lipnju 1991 poslali su Jamesa Bakera u Beograd da za JNA upali zeleno svjetlo za agresiju na Hrvatsku. Amerika je embargo oruzja Budimira Loncara strogo provodila. Amerika je jedna od zadnjih zemalja koja nas je priznala (Kolovoz 1992). S druge strane Rusija (preko mesetara ali ipak...) nam je poslala oruzje kojim smo se obranili i priznala nas mnogo prije Amera (Maj 1992). Uz to Ameri su nas zaustavili ispred Banja Luke i insistirali na onom retardiranom "2 entiteta za 3 naroda" sistemu u Bosni sto danas dovodi do propasti Hrvata u BiH. Dajte se malo informirajte o povijesti DR.

Avatar M.V.Lomonosov
M.V.Lomonosov
18:54 13.01.2022.

A ništa. Dok se miševi tuku, mačka slavi, i na kraju će Europa, Rusija i Amerika biti zemlja KINESKA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?