Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPROTNO DIJAGNOZI U NJEMAČKOJ

Ruski liječnici: Navaljni je bio negativan na inhibitore kolinesteraze

Aleksej Navaljni
Foto: TATYANA MAKEYEVA/REUTERS/PIXSELL
24.08.2020.
u 21:59

U subotu je prebačen na liječenje u Njemačku.

Ruski zdravstveni dužnosnici rekli su u ponedjeljak da je kritičar Kremlja Aleksej Navaljni bio negativan na inhibitore kolinesteraze kad je hospitaliziran u Omsku prošli tjedan, što je suprotno dijagnozi njemačkih liječnika koji ga liječe u Berlinu.

Navaljni nije pokazivao znakove trovanja kad je hospitaliziran u klinici, a testiran je na široki spektar supstanci, uključujući i inhibitore, izjavilo je ministarstvo zdravstva u Omsku.

Njemačka kancelarka Angela Merkel u ponedjeljak je pozvala Rusiju da istraži moguće trovanje, nakon što je njemačka bolnica koja liječi Navaljnog rekla da su testovi pokazali "trovanje supstancom iz skupine inhibitora kolinesteraze."

Navaljni, dugogodišnji protivnik ruskog predsjednika Vladimira Putina, kolabirao je u četvrtak u zrakoplovu nakon što je popio čaj za koji njegovi suradnici tvrde da je bio otrovan.

U subotu je prebačen na liječenje u Njemačku. 

Ključne riječi

Komentara 4

PL
@ploto@
07:17 25.08.2020.

Stigao nalog iz CIA da se da suprotni nalaz pd onog ruskih liječnika.A i ta bolnica gdje su ga odveli,sigurno rade njima "provjereni liječnici" za davanje traženih dijagnoza.

MP
miroslav.petkovic.7564
22:44 24.08.2020.

Haha pa zajwdno su Rusi i Njemci prigledali pacijenta.I dali istu izjavu u N Sibirsku sad druga prica..

SV
Svarogov
22:15 24.08.2020.

Navaljni je bio negativan na inhibitore kolinesteraze i na caj bez votke .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije