Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasnost od terorizma

Ruske vlasti traže 'crne udovice'. Ovo je jedna od njih!?

crna udovica
Foto: Youtube Screenshot
21.01.2014.
u 08:06

Među njima je i jedna osumnjičena koja je možda već prošla sigurnosni prsten u Sočiju – Ruzanna (Salima) Ibragimova (22)

Rusija je u lovu na "crne udovice". Ruske vlasti, naime, traže četiri žene koje bi mogle počiniti terorističke napade na zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju

Među njima je i jedna osumnjičena koja je možda već prošla sigurnosni prsten u Sočiju – Ruzanna (Salima) Ibragimova (22). Ibragimova je udovica islamskog militanta koja je iz svog doma u Dagestanu nestala prošlog mjeseca, a vlasti vjeruju da je možda ušla u grad prije desetak dana, prenosi NY Daily News. Vlasti su pokrenule masovnu potragu za njom.

Inače, žene često angažiraju kao bombašice ubojice zbog njihove sposobnosti da prođu sigurnosne provjere jer ne odgovaraju tipičnom profilu islamskog militanta.

Olimpijske igre u Sočiju počinju 6. veljače, a ova potraga za crnim udovicama povećala je zabrinutost glede pitanja sigurnosti na OI.

>> Nova teroristička prijetnja OI u Sočiju: Imamo iznenađenje za vas

Komentara 1

Avatar neodgovorni
neodgovorni
10:50 21.01.2014.

zivi bili pa vidili,a vidit ce se da su za teroriste najbolji lijek rusi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije