Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moguća prijetnja

Pala petorica terorista, spremala se napadati u Sočiju?

Soči olimpijada
Foto: DPA/PIXSELL
12.01.2014.
u 08:17

U gradu 300 kilometara istočno od domaćina Zimskih olimpijskih igara grupica je imala granate i eksploziv. Ruske vlasti upozorile su da će uoči Igara na Sjeverni Kavkaz poslati 30.000 vojnika i policajaca zbog terorističkih prijetnji

Ruska je policija počela odlučno djelovati na Kavkazu, kako se približavaju Zimske olimpijske igre u Sočiju. Objavljeno je da je u gradu Nalčiku, nekih 300 kilometara istočno od Sočija, uhićeno pet članova navodno zabranjene međunarodne terorističke regije, piše BBC.

Grupica je, navodi ruski antiteroristički odbor, imala granate, municiju i eksploziv domaće izrade.

Kako se već isticalo, Rusija će u svrhu sprečavanja napada islamističih skupina i radi povećanja sigurnosti u regiju poslati oko 30.000 policajaca i vojnika, a sve zbog dva nedavna teroristička napada u Volgogradu u kojima je ubijeno 34 ljudi, i za koje nijedna skupina još nije preuzela odgovornost, iako po izvedbi nalikuju da su djelo militanata iz sjevernog Kavkaza.

Zabrinjavajuće je da je vođa čečenskih pobunjenika Doku Umarov već ranije svoje istomišljenike pozvao da napadnu Olimpijske igre.

Putin stigao u Soči i na skijama obavio inspekciju

Komentara 5

1A
1A
11:47 12.01.2014.

Uopce ne ljubim Putina, ali sto se tice ovih, i svih ostalih islamskih terorista na podrucju Rusije dajem mu potpuno pravo! To sto ce prokleti dan kad su se rodili (kad mu i svi drugi padnu u ruke), jos je preblaga kazna za ono sto zasluzuju.

HO
Hoch03
12:06 12.01.2014.

Razvali ih Putine...

BF
bf2
12:33 12.01.2014.

heheh,čini se da će se demografska slika na Kavkazu uskoro promijeniti :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije