Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suzbijanje prosvjeda
Povratak na članak

Ruske snage mogle bi biti raspoređene u Bjelorusiji da 'čuvaju javni red'

Europska unija kaže da izbori održani 9. kolovoza, na kojima je on ponovno po službenim rezultatima dobio najveći broj glasova, "nisu bili ni slobodni niti pošteni". Bjeloruska oporba osporava rezultate predsjedničkih izbora tvrdeći da su bili namješteni i poziva Lukašenka da odstupi s vlasti

Komentari 12

DA
DarthVader
20:41 18.12.2020.

Taj Putin je ocito jos veci diktator od Lukasenka Kod istocnih slavena nikad demokracija nece biti. Mentalno su tome nedorasli.

VL
DE
desperadikus
18:51 18.12.2020.

Samo uvjesti Americki izborni sustav i elektorske glasove svuda u svjetu. Pokazalo se da Ameri mnogo lakse biraju tudje prijedsednike nego svoje.Ha ha

VL
Avatar Belski
Belski
10:22 19.12.2020.

Lukašenko jest sirovi trupac ča se tiče politike, ali ono ča bi se dovaljalo va Belorusiju sa zapada (Biden & Soros Co.) bilo bi deset put gore za Beloruse. To triba suzbiti sa vsimi sredstvi.

VL
MT
mel_torme
20:34 18.12.2020.

He he

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:06 18.12.2020.

Samo ba, ba, ba pa to je jedan narod ruski i bjeloruski.Sta su mislili Lukasnko dat ce svoju zemlju sto je izgradio. Ta divna zemlja cesto sam prolazio kroz nju.Sva zeleni se zasijana u psenici.Tako cisti gradovi ko apoteka.Bas jedan nas igrac koji igra u Minsku,kaze odusevljen sam cistocom grada.Zatim tu su velike tvornice MAZ .Minsk auto zavod teskih kamiona i poljoprivredni strojeva.Drugi su na svjetu u proizvodnji poljop strojeva.Kemijska industrija Farmacija..Rusija je ulozila dvista milijardi u Bjelorusiju.Sve su cvrsce veze izmedu dvi drzave.Neda Luka svoju zemlju rasparcat.Neki ce sad kmecat sta kazu domaci Amerikanci.Nista ne pisete o protestima u Francuskoj tamo je demokracija strava.Pitajte Zuti prsluka katastrofa.

VL
DP
delmata.pakleni.otok
18:15 18.12.2020.

lipa vist, neko mora pomoć belorusiji da je zapad ne opljačka i pretvori u neku novu hrvatsku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.