Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazivanje sile
Povratak na članak

Rusija u rujnu provodi najveću vojnu vježbu još od doba SSSR-a

Rusija je prošle godine, na drugoj strani države, izvela vojnu vježbu Zapad u suradnji s Bjelorusijom, a u njoj je sudjelovalo gotovo 13 tisuća vojnika

Komentari 19

DU
Deleted user
13:39 28.08.2018.

Šta kažu dežurni jugo patrioti jel bi bilo bolje da su taj novac potrošili na hrpu sirotinje ili onu silu napuštene djece po Rusiji

VL
MX
Mister X
15:47 28.08.2018.

Vježbe su zabava i malo se pokazivati -igrati se rata .Vježba je jedino kad se vježba sa dalekometnim super i nevidljivim ili neuhvatljivim raktama pogađati ciljeve i da te protivničke rakete ne ruše ne ometaju . Vježba je kad masovnovno dalje proizvodiš efikasno oružije a to je isključivo atomsko i hidrogensko u što večoj količini i da je spremnost za dan x da kad krene da barem možeš se oduprijeti sa par tisuča kontra pogodake prije vlastitog uništenja . Vježba je ako možeš da efikasno instaliraš i testiraš i sistem mrtve ruke . Po mogučnosti višestruko ... Sve ostalo je šou za djecu i naivčine te za one koji vjeruju da če neka Velesila sa Rusijom se igrati uopće staromodnog rata i da če to i oni prihvatiti . ( Rusija nije izgleda kao teroristi sa par kalašnjikova i 50 metaka a ostala borba se zasniva na naožu i onda protiv Nato -a , Iako znamo da NATO se staoji od 10 i više puta tehnološki i ljudki tehnički nadmočniji nad Rusijom . I da nije nuklearne obrane u Kilotonama odavno bi zločesti Putin ili ruski predhodnik imao Sadam Husein sudbinu !!! Vježbica je eto malo pokazati ima nas ali masa nije spas !!!

VL
DU
Deleted user
18:54 28.08.2018.

a bilo je i vrime. neprijatelj se priblizava valja podvuci crtu. el zna neko jel hina nas list? meni se cini da nije, sumnjivi su mi nekako

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:02 28.08.2018.

kako sad najednom 13.000 vojnika na prošlogodišnjoj vježbi, kad ste onda pisali da ih je najmanje 150.000?! tih 13.000 je limit prema dogovoru sa nato-om, i to su rusi ispoštivali. to što su neki na zapadu brojili i redovne postrojbe koje su samo teritorijalno bile na prostoru vježbi, a nisu sudjelovale, je njihov problem. pa civilna vježba u nekom gradu ne znači da je cijeli grad na vježbi! nego, sad će japancima i korejcima, južnima, biti teško, možda je to priprema za invaziju.. pa mediji moji, morate imati istu premisu kad pišete o rusima. i kad vježbaju doma oni pripremaju nešto protiv nekoga, oni očito nemaju pravo ništa raditi.

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
14:20 28.08.2018.

mirotvorni Putler se vježba za rat ... lepo bre :)

VL
DU
Deleted user
13:51 28.08.2018.

Prošli godine strani mediji su pisali da će biti 100 000 vojnika na vježbama. Pa to nije nitko šljivo pet posto, sada pišu da će biti 300 000 tisuća. Sljedeće godine na vježbama će biti jedna milijarda rusa na vježbama, onda će NATO pakt da drhti a dežurni trolovi će da se plaše, zazivajući zle komuniste i jadnu gladnu djecu koja su se mogla nahraniti od novca kojim se financira ta vježba.

VL
DO
dopizdilomi
13:50 28.08.2018.

Uf što me....... pa ameri svako malo imaju vježbe po svijetu i nikome ništa.

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
13:05 28.08.2018.

Možemo i mi hrvati tamo poslati naše prastare Migove da se Rusi za vrijeme vježbe malo nostalgično prisjete svojih ratnih arzenala iz sedamdesetih godina.

VL
DU
Deleted user
13:39 28.08.2018.

Putin plaši susjede sa svojom vojskom robota od krvi i mesa nije mu dosta Ukrajina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.