Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODEĆI BROD CRNOMORSKE FLOTE

Rusija se oglasila o potonuću krstarice: Poginuo je jedan mornar, 27 ih je nestalo

Ruski ratni brod Moskva
Foto: Proruski separatistički kanali
1/3
22.04.2022.
u 22:43

Ukrajina tvrdi da je pogodila ruski ratni brod protubrodskim raketama

Jedan mornar je poginuo, 27 je nestalih, a spašeno je 396 članova posade ruske raketne krstarice Moskve koja je potonula prošlog tjedna, objavila je u petak novinska agencija RIA pozivajući se na rusko ministarstvo obrane.

Rusija tvrdi da je Moskva, vodeći brod njezine crnomorske flote, potonuo prošlog tjedna uslijed požara koji je prouzročio eksploziju streljiva. Ruske vlasti su prošlog tjedna objavile da je svih 510 članova posade krstarice Moskva evakuirano s krstarice, Ukrajina tvrdi da je pogodila ruski ratni brod protubrodskim raketama, a viši američki dužnosnik prošlog je tjedna rekao da Sjedinjene Države vjeruju da je Moskva pogođena dvjema ukrajinskim raketama Neptun.

SAD vjeruje da je bilo ruskih žrtava, iako su brojke nepoznate, dodao je dužnosnik.

VIDEO Rusi u ukrajinskom selu ostavili mine: Stanovnici se vraćaju na svoju odgovornost

Komentara 2

ZD
zdenkoj
12:15 23.04.2022.

1 poginuo 27 ih umrlo,super.

Avatar uputnik
uputnik
23:09 22.04.2022.

Orke se ne računaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije