Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rostov na Donu

Rusija prvi put napala ISIL projektilima ispaljenima s podmornice

podmornica
Foto: Youtube
1/2
08.12.2015.
u 21:54

Prema džihadistima su naime lansirani projektili s ruske podmornice Rostov na Donu, koja se nalazi u Sredozemnom moru, potvrdio je ministar obrane Sergej Šojgu

Rusija je po prvi puta napala pozicije tzv. Islamske države u Siriji projektilima ispaljenim s podmornice, javlja RT

Prema džihadistima su naime lansirani projektili s ruske podmornice Rostov na Donu, koja se nalazi u Sredozemnom moru, potvrdio je ministar obrane Sergej Šojgu.

Projektili tipa 3M-54 Kalibr ispaljeni su na pozicije u Raqqi, a iz ministarstva poručuju kako su pogođena skladišta oružja i naftna postrojenja.

>> Iračke snage preotele IS-u velik dio Ramadija

Komentara 29

DU
Deleted user
22:36 08.12.2015.

Ha ha ovo više sliči na prezentaciju novih naoružanja nego rat . Koma, u kakvom vremenu životarimo.

DA
DamirH
22:53 08.12.2015.

Sirija i njeni narodi. Koja tragedija :( Jako bi me veselilo kad bi neko tako tukao Saudijsku Arabiju. Ali male sanse. Koje zlo siju svijetom ... 'saveznici'

Avatar superhik74
superhik74
01:18 09.12.2015.

Ma nemojte mi to govoriti. Pa jesu li to oni Rusi koji imaju samo naftu i plin. Mora biti da je ovo opticka varka. Vjerojatno je to propagandni film napravljen u Hollywoodu normalno po narudbi jer Rusi ne mogu niti film snimiti s obzirom da imaju samo naftu i plin, barem tako kazu nasi zapadni istinoljupci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije