Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojna parada u Moskvi

Rusija pokazuje svoju moć: Mjesec i pol dana kasnije slave obljetnicu pobjede nad nacistima

vojna parada u Moskvi
Foto: REUTERS
1/22
24.06.2020.
u 10:13

Dan pobjede inače se obilježava 9. svibnja jer je na taj datum 1945. godine potpisana bezuvjetna predaja nacističke Njemačke

Zbog pandemije koronavirusa, Rusija danas slavi Dan pobjede nad nacistima, odnosno 75. godišnjicu završetka Drugog svjetskog rata.

Dan pobjede inače se obilježava 9. svibnja jer je na taj datum 1945. godine potpisana bezuvjetna predaja nacističke Njemačke.

Zbog koronavirusa, ove se godine u Rusiji Dan pobjede obilježio tek mjesec i pol dana kasnije, a ruske vlasti nisu propustile priliku pokazati svijetu svoju moćnu vojsku.

Komentara 6

MP
Miroslav.P
10:34 24.06.2020.

Bas sem gledao bjele labudove kako lete iznad moskovski zgrada. Mocna zemlja i sila.Prikazani novi vidovi mocnog oruzja nema sta...Mnogi trebaju uciti od Rusa.kako se pravi vojna parada . Sve je pod konac i liniju savrseno.

DU
Deleted user
11:51 25.06.2020.

Zasto Srbija stupati stupa na paradi u Moskvi? Zato jer moze. Zasto Hrvatska ne stupati stupa na paradi u Moskvi? Zato jer bi njeni casnici imali iste nazive cinova kao i banda koja je zgazena 45te. A i ne da gazda.

MA
MateBobanheroj
14:49 24.06.2020.

Živjela Rusija! Živjela Republika Srpska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije