Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJA?
Povratak na članak

Rusija optužila SAD da raketnim pokusom potiče napetosti

Sjedinjene Države službeno su se povukle iz sporazuma s Rusijom o ograničenju nuklearnih snaga kratkog i srednjeg dometa (INF) nakon što su optužile Moskvu za kršenje tog sporazuma.

Komentari 7

Avatar Idler 3
Idler 3
13:57 20.08.2019.

Gdo je ovdje nori ? Rusima eksplodirala raketa pa kakti nebuju se dali navleč od mrskih Amera ???

VL
RI
river
14:34 20.08.2019.

Problem je u tome sto Trump nije dobio dozvolu od Putina za istrazivanje raketnog sistema za americku vojsku

VL
MA
marsovac
13:09 20.08.2019.

rusi su svoju raketu na atomski ????pogon s kojom se urce da je non-plus-ultra napravili u roku tri tjedna,..........ha, ha, ha,............Amerikanci nisu svetci,..bez daljnjega,..........problem su rusi a i kinezi. I jedni i drugi su okupirali tudje drzave ili podrucja,....i onda ih anektirali. Kinezi imaju jaku ekonomiju,.......rusi mogu samo zveckati oruzjem,.....ha, ha, ha,......

VL
Avatar Foton
Foton
18:41 20.08.2019.

Ruska raketa eksplodirala, americka nije. Razvili je prije 10 godina, Troseci preko 2 milijarde dolara dnevno na oruzje, mogu si svasta kupiti, a Rusi, troseci 10 puta manje, ne mogu. I to je to.

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
15:58 20.08.2019.

Ruska služba VANJSKIH POSLOVA više bi postigla da su sve odšutili i odgovorili nekim novim "pokusom" na granici s Poljskom recimo ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.