Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anvar Azimov
Povratak na članak

Rusija je spremna na zajedničko rješavanje globalnih problema

Pandemija COVID-19 pokazala je da nije vrijeme za sebične težnje i pokušaje izvlačenja političkih koristi, a još manje za nametanje nečijeg mišljenja kao jedine istine u svijetu

Komentari 2

SO
Sotona
03:19 13.06.2020.

Rusija je spremna na zajedničko rješavanje globalnih problema. Kad bi smjeli svi slobodno da odlučuju da se udružuju poštuju a ne podvaljuj / Neprestano vidimo Trampa kako ga se maskrira provocira izaziva doma Putin te stavio na vlast , idemo idemo na sud jer si lud i , Samo iz jednog razloga, on je jedini predsjednik zadnjih 75 godina koji neće da rastura i ratuje sa drugim super slabijim državama . Samo bi se povlačio doma u svoju domovinu da smije od pozicije ,,,,, Čak je došao na ideju i to već nakon gotovo 20 godina okupacije ( stotine milijardi dolara ako ne i biljuni su tu otišli i neće do zadnjeg Afganistanca da ih silom "demokratizira" ? ) nego da se vrati doma iz Afganistana !!!)

VL
NE
Nepokolebljiv
23:22 12.06.2020.

Previse mrtvih i gladnih, jeftina nafta predugo, dosta dugo je koracao sumom u mraku I ficukao sam sebi za hrabrost ali ponestaje mu sline a usi rastu i cuju sve vise zvukova. Vjerujem da mu se stisce a realnost zavrsetka Gadafija i Nikolae Ceausescu mi se nemili a postane sve vise moguca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.