Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili ih

Rusija izvela vojnu vježbu u blizini švedskih teritorijalnih voda

vojna vježba (1)
screenshot Youtube
24.04.2013.
u 12:47

Jedan od švedskih generala potvrdio je za jedan švedski list da su dva bombardera uz pratnju lovaca izvela vojnu vježbu u blizini švedskih teritorijalnih voda te da su se zatim vratili odakle su došli

U noći 29. ožujka ruski vojni avioni koji su izvodili vojnu vježbu iznenadili su švedsku vojsku. Nešto nakon ponoći Šveđanima se na radarima iz smjera istoka pojavilo šest brzih aviona, piše švedski list Svenska Dagbladet. Došli su iz baze u području Sankt Peterburga. Ruski avioni došli su svega 30 do 40 kilometara od švedskih teritorijalnih voda.

Jedan od švedskih generala potvrdio je za spomenuti švedski list da su dva bombardera uz pratnju lovaca izvela vojnu vježbu u blizini švedskih teritorijalnih voda te da su se zatim vratili odakle su došli.

>> SAD poslao nevidljive bombardere B2 na vojnu vježbu u J. Koreju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije