Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTREBNA DOZVOLA EU-A
Povratak na članak

Rusija istražuje mogućnost kupnje zrakoplova od zapadnih leasing tvrtki

Izvor iz ruskog zrakoplovnog sektora rekao je da se o prijedlogu još uvijek raspravlja, ali da neki ruski dužnosnici ne vjeruju da će dobiti odobrenje Europske unije. Dužnosnik EU-a upoznat s raspravama o tom pitanju odbio je komentar.

Komentari 4

PU
paul-umpe
12:54 26.12.2022.

pa zar ti rusi nemaju svoje avione.Mislim kao druga sila ma svijetu.oni ne znaju ni peglu napraviti a fabrike oruzija su im jos iz Staljinovog doba.Kakva je to sila sto uvozi oruzije iz S.Koreje i Irana.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
16:54 23.12.2022.

hina?

VL
DU
Deleted user
13:30 23.12.2022.

Samo napredna iranska tehnologija može spasiti ruse od još veće blamaže..... 😃😀

VL
HO
Homophob
15:09 23.12.2022.

Zasto ruseki ne bi kupili napredne kineske fine putnicke avione? Aaaa nevaljaju? Tko bi mislio da Kinezi strucnjaci u kopiranju i krado tudek intelektualnog vlasnistva bas neznaju tako dobro kopirati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.