Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveće napetosti u 60 godina

Rusija i NATO u isto vrijeme održavaju nuklearne vježbe

17.10.2022.
u 23:41

Rusija je danas ponovno gađala Kijev. Ukrajina kaže da Moskva koristi iranske dronove kamikaze

Ključne riječi

Komentara 3

CR
crnioraozx
23:57 17.10.2022.

7.10.2022 Ovo je teroristički napad ruske vojske na Rusiju. Sve zemlje sveta bi sada morale da se ujedine i da pomognu ruskom narodu u borbi protiv terorista....To je komentar Srbina na pad Ruslog aviona na Srbskom portalu.

Avatar nekakav
nekakav
07:40 18.10.2022.

kad će se takve vježbe održati u americi? ono, da vidimo velike bombardere koji nose ili mogu nositi atomsko oružje, da lete iznad američkog tla, da usred amerike jurcaju vojnici iz europe... jeste li ikad vidjeli, čuli, za takvu vježbu? niste. pa zašto niste? zašto novinar ne kaže da je ruska vježba odgovor na američku?

KO
koraknaprijed
00:15 18.10.2022.

Šteta što nemaju pravu municiju da unište Ruske gradove kojima je jedini cilj stambene zgrade pune civila,žena i djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?