Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Rusija i Gruzija ponovno će otvoriti granice poslije više od četiri godine

Gruzijsko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je da se u ožujku otvara cestovni granični prijelaz Kazbeg-Gornji Lars koji je zatvoren od 2006. godine.

Komentari 3

Avatar kunopas
kunopas
15:02 24.12.2009.

Ne mislite li možda da ste malo pobrkali Južne i Sjeverne Osete??? Ehehe :) Da nije možda Sjeverna Osetija malo sjevernije??? :)))

VL
Avatar kunopas
kunopas
15:06 24.12.2009.

A bogme ste i Armeniju nagurali u Tursku i Azere na 2/3 Armenije :)) Svaka čast na zemljovidu! :) Netko se zaista trudio :) Samo ne znam gdje je išao u školu? Mogu ja dobiti posao u večernjem umjesto njega? :)

VL
UK
Ugo Kajvez
19:49 24.12.2009.

kunopas . Ziher su ovi novinari išli u američke škole za novinare ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.