Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽO KOVAČEVIĆ
Povratak na članak

Rusija očito želi bolje odnose i Hrvatska će pogriješiti ne prihvati li Putinovu pruženu ruku

Moskva je u hibridnom ratu koji joj je nametnuo Zapad, ali ne vidim zašto bi ona vodila tu vrstu rata s Hrvatskom

Komentari 165

NV
NV
19:06 01.11.2017.

Ponovo se svrstavamo na lošu stranu,a to je zapad i EU. Rusija želi iskrenu saradnju a mi mislimo da su papci i da nisu svjesni koliko smo povareni i dvolični. Odličan članak.

VL
GV
golub Vaso
19:33 01.11.2017.

Slovenija i Mađarska igra puno pametnije, ali to ovisi o vodstvu na čelu države. Anemija cilja na stolicu u Bruxellesu, a Barbie je unovačena još u srednjoj školi kad je otišla preko bare prvi put.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:39 01.11.2017.

Božo Kovačević je, kao odličan poznavatelj ruskih prilika, potpuno u pravu.

VL
GV
golub Vaso
19:31 01.11.2017.

kako ćemo prihvatiti ruku kad na čelu države imamo poltrone i CIA špijune

VL
NE
Neonacionalist
20:06 01.11.2017.

Ja sam uvijek želio Hrvatsku kao zemlju koja neće biti članica niti EU niti NATO-a , koja će razvijati dobre odnose sa svima onima koji to žele dakle i sa EU i sa Amerikom i sa Rusijom i to prvenstvenoo u skladu sa svojim ekonomskim interesima , politički se mi ne bi trebali svrstavati ni na čiju stranu nego biti samosvojni . Ekonomski gledano svakako imamo puno bolje mogučnosti razvoja ekonomske suradnje sa Rusijom nego li sa Amerikom koja je ipak daleko i s kojom imamo vrlo skromnu robnu razmjenu , politički gledano nemamo se što oslanjati na amerikance jer nam oni nikad u ničemu nisu pomogli , tokom rata dok su nam rusi obilno prodavali oružje ameri nam nisu dali nijedan metak , oni su pak dali zeleno svijetlo Miloševiću da izvrši agresiju na Hrvatsku 1991. a kasnije 1995. kad su nam tobože pomogli u Oluji bilo je to isključivo radi bosanskih muslimana i zaustavljanja rata u BIH a ne radi nas dakle tu su nam se tek nakratko poklopili interesi , nas su pritom tek iskoristili da spasimo Bihačku enklavu od sudbine Srebrenice i eto usput nam pritom pružili mogučnost da oslobodimo dio svog okupiranog teritorija oko Bihaća te dalje da prisilimo Srbe na daytonski sporazum gdje su unaprijed odredili da Srbima ide pola BIH a nama su dali onu stvar tj.strpali nas u federaciju sa muslimanima i onda ih podržavali u majorizaciji i diskriminaciji BiH Hrvata. I danas bi Rusi mogli pomoči Hrvatima ka uspostavi trečeg entiteta dok Ameri koji su na turskoj strani za to ne žele ni čuti .

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:17 02.11.2017.

Odavno nije bio tako dobar tekst kao ovaj..Sve tocno sa Rusima smo duboko zabrljali sramota.. Veliki Vladimirovic naj veci politicar danasnjice..Da da rusili su legalno izabranu vlast u Ukraini da bi Ukrainu pretvorili neprijateljsku zemlju prema Rusiji. Malo se zeznuli..

VL
AL
alsharq
23:01 01.11.2017.

Nazalost, ne pita se Hrvatska o sankcijama, ucescu vojske na granici sa Rusijom, itd.....

VL
GA
Gastarbeiter2
21:01 01.11.2017.

I države imaju inteligenciju...to je suma inteligencije naroda I političara koje je taj narod izabrao. Tako gledano naj....i smo!

VL
BO
bokica
19:05 01.11.2017.

Ako se Hrvatska približi Rusiji bogami će morati i Srbiji.

VL
DU
Deleted user
20:54 01.11.2017.

Rusija bi mogla olakšati Hrvatskoj kad bi povukla svoju vojsku iz Ukrajine i prestala destabilizirati tu zemlju.

VL
JU
justice99
08:18 02.11.2017.

Nema nade za nas"malo nas je al smo govna",pokvarena,licimijerna,zavidna i nismo zaslužili da imamo svoju državu ni pod razno.Ona nekolicina koja je drugačija je na marginama društva.Naša glavna pokretačka radna i intelektualna snaga društva je emigrirala van zajedno sa svojom mladosti i svim onim esencijalnim vrednotama koje su temelj napredtka civiliziranog društva.Možemo mi pričati što hoćemo ali sami sebe i svoju dijecu smo osudili na propast svojim ne činjenjem .Obzirom na starost društva,neproduktivnost,glomazan,skup i neučinkovit državni aparat,masa novih i starih"branitelja"koji su manipulirani većinom,te su u svrsi biračkog tijela,pojedinci koji su upecani i kupljeni materijanim ,zatim našoj rak rani politici i političarima koji su moralni stup i korektiv našeg društva,ali kompas su odavno izgubili,te su u svrsi sebi,većinom da nešto uprihode,čast izuzetcima ako ih ima uopće?,zatim industrija nije ni na koljenima jer je nema uopće namijerno i sa razlogom,male plaće a visoka cijena rada.Možemo nabrajati u nedogled,sve do uvođenja Eura i gubitka identiteta i monetarne kontrole.Jedino što funkcionira kod nas su ortački sporazumi i interesne skupine,svo drugo i svi drugi su nebitni,jer kod nas vrijedi pravilo koliko imaš toliko vrijediš! Pitamo se zar doista nema nikakve krizne mase ljudi koja je voljna na transparentan i civiliziran način pokrenuti i preokrenuti naš status iz stanja BEZNAĐA u stanje sa NADOM...

VL
NA
navijeke
20:16 01.11.2017.

Kad tako nešto tvrdi bivši ministar zaštite okoliša i prostornog uređenja, zahvaljujući čijem "dobrom poslu" je nastala zbrka koju se deset godina mukotrpno popravljalo, onda te riječi treba uzimati u obzir s velikom rezervom.

VL
DU
Deleted user
07:04 02.11.2017.

hrvatska drzava nema vanjsku politiku hrvatska je gubernija brisela mvp na celu sa buric pejci novickom je samo sebi cilj pdsjecaju me na 1 razred gimnazije i samo cekaju sto ce reci raurednica kgk Mvp hrvazske ima svrhu da sia si salju mailove izmedju besmislenih veleposlanstava u svijetu treba ih prisliti raditi nesto korisni

VL
Avatar debela koli
debela koli
18:57 01.11.2017.

Rusija želi bolje odnose sa Hrvatskom?! Zbog čega, zbog mandarina?

VL
DU
Deleted user
22:51 01.11.2017.

Sa Srbima I Rusima protiv ustasa! U svako doba! Smrt fasizmu!

VL
AL
Alfredo
22:07 01.11.2017.

Kakvi su to uopce komentari ?! Sta smo jos uvijek u zatucanoj i zaostaloj se komunistickoj srboslaviji ? I to nam je bio veleposlanik ?Boze sacuvaj. Jedva smo se i krvavo odvojili od agresora i palikuca, i sada jos trebamo sa takvima suradivati. E, nece ici. Mi smo oduvjek bili, i ostali zapad. Zato i nismo mogli sa trecim svijetom. Svaka njima cast. A sta to mi imamo s njima ? Bogu hvala sto smo u NATO. Barem nema vise rata. A ovo u glavama je druga stvar. Zato i nema napretka. To je pitanje kucnog ,odnosno negdje komunistickog odgoja. Pozz svim Hrvatima i ljudima dobre volje.

VL
MA
malaliba
11:32 02.11.2017.

Svi vi koji tako zdušno pljujete po našoj vladi i predsjednici, po svemu što imamo ili nemamo i tako volite Rusiju, razmislite da li bi vam u Rusiji dozvolili da bez imalo biranja riječi napadate Putina ili vladu i kakveve bi bile posljedice vaših "proljeva" na netu. Sloboda govora je nešto što neznate cijeniti jer ju imate!

VL
CR
cromak
22:09 01.11.2017.

Vidi ti Boze Kove "strucnjak" na baterije i on nesto zna o rusiji.Bio u rusiji prespavao citavo vrijeme i pricao rusima o opljackanoj Hrvatskoj, kada su rusi vidjeli da tu nema sta vise opljackati niko vise nije sa njim Bozom Kovom pravit biznis i tako gospodin Kova stiga doma da nam soli pamet. I rusima dosta sugavi komunjara.

VL
DI
direstraits
07:26 05.11.2017.

Opet prepotentni Hrvati. Rusi, kao žele bolje odnose sa Hrvatima, a Hrvatska kao neka velesila neče..... Najsiromaśnija zemlja u Eu, sa katastrofom u gospodarstvu ona bi sad birala.......... Hahaha

VL
DD
ddh
18:58 01.11.2017.

"Predsjednica je Putinu objašnjavala i inicijativu Tri mora koju su neki hrvatski političari, ali i Angela Merkel, nazvali glupošću. Što vi mislite o toj inicijativi?" postavlja pitanje Diab, pa onda dalje "Što vi mislite o toj inicijativi?" Postavlja se pitanjee zbog cega laze i izmislje Diab i u ciju korist, a pogotovo sto zeli s ti lazima postici? Nikada gdja. Merkel nije nesto sto je doslo ili dolazi od Predsjednice nazvala gluposcu. To nije stil kancelalarke i te izmisljotine moze Diab sijati po Iblerovom trgu i pred Grmojama. Pa onda inrevjuira i tog umisljenog Kovacevica, koji eto sve zna, pa ce on sad svima bez odgovornosti za njegov populizam objasniti kako se stvari rade. Te bezocne lazi koji sire komunisti su tesko probavljive. Kad bi ti bezobrazno umisljeni lazljivci poput Diaba morali za svoje lazi odgovarati, nebi smjeli hodati niti po hrvatskim ulicama, a kamoli pisati u medijiam u Hrvatskoj.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.