Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVOR O ODNOSIMA
Povratak na članak

Rusi reagirali nakon Bidenove izjave da će 'Putin platiti cijenu', veleposlanik pozvan na konzultacije

Rusko ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je da je pozvalo svog veleposlanika Anatolija Antonova u Moskvu kako bi razgovaralo o budućnosti odnosa Rusije i SAD-a.

Komentari 29

Avatar oxi
oxi
22:15 17.03.2021.

Na šta su ovi spali, da im ishlapljeli dementni starac bude predsjednik. Strašno😱

VL
Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
20:16 17.03.2021.

I Bidena predstavljaju kao nekog modernog političara s iskustvom. Pa s ovom izjavom je pokazao da je početnička b...a. To ni Trump nije radio.

VL
CM
Crni_moj
20:34 17.03.2021.

Kad će gospon dobit nobelovu nagradu za mir, gdje zapelo. Koje reakcije svjetskih lidera bi bile da je ovo izrekao Trump

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
22:00 17.03.2021.

Niko ne sme da vas bije , osim vase i nase milicije , isto i Ameri , oni se smiji mijesati svima , Njemacka stranka zelenih , novcano pomaze szranku mozemo , to je mijesanje u politiku druge zemlje , zastupnici zelenih te Italijanski socijalisti , ilegalno zele prelazit granicu s BIH i poticu ilegalne migrante na nezakonit prelazak granice , bas zato treba na.izborima pokazat da je Hrvatska slobodna i suverena zemlja a ne protektorat , sto se tice Rusije , nije neka extra demokratska zemlja, ali je Putin izabran velikom vecinom , zato sto ga Rusi vole , nije ukrao izbore kao ishlapljeli starac

VL
FR
Freedom
22:24 17.03.2021.

Ove izmišljotine "demokrati" koriste za obračun sa političkim protivnicima unutar SAD-a

VL
DU
Deleted user
23:30 17.03.2021.

Senilni biden vjerojatno misli da je još u prošlom stoljeću

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
23:13 17.03.2021.

Dokle će Rusi ćutati..

VL
NE
neboiznadzagreba2
22:56 17.03.2021.

Bi li se fosil usudio tako razgovarati s Kinezima? Ako se itko mješao u izbore onda su to demokratski sponzori svih boja i oblika.

VL
MX
Mister X
22:31 17.03.2021.

Mene smo zanima još da vidimo jeli stara poštenjačina Biden iskrern . I iskren je bio rekao je da je Tramp siromak koji je par milijardi nasljjedio pa zato ima tih 4- 5 miljardi dolara kapitala . Dok je onon sposoban i svojih 66 milijardi - Dokara sam za života zaradio...Ja samo kažžem jedno on ima više sreće nego .... jer nemaju USKOKA tamo... Dali sada laže cijeli svijet kad kaže da će kazniti Putina a misli na "nemočmi narod tamo" uostalom isto kao i u Koreji ostje da se vidi jeli tako podmukla osoba koja "pošteno legalno miljarde zgrne" ali usput laže cijeli svijet ?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
21:08 17.03.2021.

Govore ovdje ma Tv u miskvi Biden je starbi treba ic u penziju...Amere hvata histerija jer im Rusi pomrsili racune u Siriji i sad im se smiju...Sta kazu domaci Amerikanci nije trebalo cackat mecku.Sad kmecanje.

VL
MX
Mister X
22:13 17.03.2021.

Konačno prava muškarčina na ćelu Amerike a ne kukavice i (kilavi Tramp );koje su si odabrale jadne protivnike . Njih 10 -12 osoba terorista koji su zgrabili nekoga špijuna i pretili mu sa nožem ispiod vrata . Pa Amerika ia i sveznici doljete sa par stotina raketa i ratnih zarakoplova F16 te ih pobjede uz veliku pomoč Kurda te drugih plačenika i Izraela .,Vidimo gdje nema Kurda izraela sjedi se i ratuje 20 godina protiv njjače vjojne sile na svijetu Afgana . ( jači i od nkemaca nekada ) jedva čekan+m da vidimo doživimo kratko bar kako se ratuje sa slabom Rusijom i ujedno i Kinom. Rat sa Rusijom kad vide Rusi ustanove da rakete lete prema njima ne smiju si dozvoliti da dolete i svakako prije nego eksplodira koja moraju da šalju masu programiranih prenma Nato opasnosti - = Eu jer su blizu a dolet sa te strane smrtonosan za Ruse .. Rusija 137 milona ljudi se brani - bori protiv regularno Amerike i NATO država + saveznika 57 država najmanje miljarde i pol protivniika samo kao prvo raketama i nuklearnim potencijalom . Po glavnim i velikim gradovima . Znamo iz rata sa Japanom . ništa po vojnim ciljecvima nema smisla . Možda je strategija i tamo bolje krenuti prvi dok nije pre kasno jer napad je njbolja odbrana ako zapališ iznanadiš neprijatelja .. pošteno - ne kao japanci tko zna , ? Možda je ono neboj se psa koji laje taj ima umjetne stare zube . I red bi bio da nas spase Bidenjjanci od Kurone ...

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
20:59 17.03.2021.

Rusiju će isključiti iz bankarskog sustava SWIFT, za početak..pa ćemo vidit tu zlatnu rusku rublju..

VL
Avatar peacemaker
peacemaker
20:52 17.03.2021.

Ovo je napad na čitav Putlerov režim,"goloruku nejač,žene,decu,starce".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.