Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putin nastavio mobilizaciju
Povratak na članak

Rusi napreduju kod Limana, Kijev vjeruje da slijedi veliki napad

Neke procjene govore kako Rusija već sada u Ukrajini ima oko 320.000 vojnika te 150-200.000 u rezervi. Ukrajinci tvrde da je na granici i znatno veći broj, čak do pola milijuna mobiliziranih vojnika

Komentari 87

DU
Deleted user
13:06 07.02.2023.

Čak je i drug Petkovic (jardin) izgubio nadu u ruse,sad samo kineze spominje,kad i njih rasture onda idu vanzemaljci iz tamo neke galaksije,oni ce valjda sredit NATO.Bolje da mu je mama umjesto njega malo vune iz guze izbacila.

VL
Avatar uputnik
uputnik
13:40 07.02.2023.

U Ukrajini je ubijen još jedan ruski general Ulyanov Dmitry Alexandrovich.

VL
TO
ToromanovićKrešimir
07:34 08.02.2023.

Samo u sijecnju ukri su izgubili 6500 vojnika, 26 aviona,7 helikoptera, 208 dronova, 341 tenk, 40 borbenih vozila sa visecjevnim raketnim bacacima, referirao je ministar obrane Rusije Sojgu. Ovo vam pisem jer vi prenosite samo ono sto ukri pisu. Adijatur et altera pars!

VL
DU
Deleted user
19:23 07.02.2023.

Što ulaziš u frku kad si slabiji!?

VL
ZA
zagorecvz
15:56 07.02.2023.

Vidim da jedni i drugi kometatori pucaju raznim stavovima i argumentima. Molim, jedne i druge da pročitaju izvještaj Mossada. Mislimda ti dečki imaju njarealnije procjene.

VL
DU
Deleted user
16:22 07.02.2023.

Nigdje niti riječi o zabrani knjiga na ruskom jeziku. Još da naprave lomaču i onda će personifikacija s nedavnom prošlošću biti potpuna.

VL
DU
Deleted user
14:20 07.02.2023.

Velmoze su odlucile da nas vode na klanje.Glad Zapada,prije svega anglosaksonaca za energentima i moci je ne utaziva.Slijedom toga su odlucili da zavrse sa Rusijom.Nasli su i izvodjace radova u istoj.Na ruskim kanalima sve je vise ne zadovoljstva Putinom jer vecina Rusa smatra da se u situaciji kad USA ne povratno tone nije trebao uvuci u rat.Stoga i ovo izbjegavanje mobilizacije.Nacin na koji Zapad provodi medijske pripreme sve pokazuje.Mrznja,naoruzavanje i ni u kom slucaju ne trazenje mirnog rjesenja ce vremenom dovesti do toga da ce nas ubjediti u svoje lazi.Za sada im ne ide dobro ,izuzevsi sacicu ovdje prisutnih,i iskreno se nadam da ce tako i ostati.Alternativa je ratovanje za interese velmoza.Samo ce isti profitirati.Sa druge strane nadam se da ce i ovo rusko divljastvo prestati.Prijetnja nuklearnim ratom je bila dovoljna da Zapad niti u snu ne pokusa instalirati nuklearno oruzje u Ukrajinu.I nije trebalo krenuti u ovaj zlocinacki rat.Putin jeste saveznik Zapada u ovom zlocinu.Mi se moramo oduprijeti ovim nastojanjima jer o njima ovisi buducnost nase djece i svijeta.

VL
Avatar SamoUProlazu
SamoUProlazu
13:29 07.02.2023.

"Vjeruje", bolje da pitaju britance, oni uvijek imaju pouzdane informacije...ili bolje da pitaju kumice na placu, tocnije su...

VL
SS
sokac sa drave
14:23 07.02.2023.

Gledajuci polozaj rusije i bjelorusije na sjeveru ukrajine jednostavno se namece pitanje samo od sebe kada ce kreniti neka vrsta oluje iz dvadeset pravaca prema jugu.

VL
JD
Jardin_d_enfants
14:22 07.02.2023.

Dali se netko jos sjeca posao sam prije rata samo pregovori mogu spasit Ukrajinu od daljnjeg gubitka teritorija..Oni su blizu Limana ,ili Krasnog Limana...Nazalost neki su ovdje navijali za rat ja ih obicno zovem domaci amerikanci .Pisu iz rupe ...Ukraincin cjela bojisnica tj linija probijena u Zaporozju kod Donjecka.Rusi uzeli Nikolajevku, u Bahmutu ,ulicne borbe Ugljedaru isto tako...Teski gubici pise njemacki novinar za novine Spiegel E moj Zeleni, usto te uvedose Ameri...Prica si Krim ces izet do Ozujka ...Ko zna koliko jos ce izgubit zemlje dok krenu pregovori.

VL
DU
Deleted user
14:16 07.02.2023.

Zelenski i njegova politička oligarhija je uništila svaku nadu da Ukrajina bude perspektivna i prosperitetna država.

VL
DU
Deleted user
14:03 07.02.2023.

Muk i tishina a Ukrobotine na aparatima! Kako sad to, pa sve vrijeme slusamo kako Rusi gube, nemaju municije (jos od treceg tjedna SVO), hrane, opreme, izgubili su vise od polovine ljudstva, Rusija bankrotira u subotu, Putin je na umro samo mu to jos nitko nije priopcio, jer spremaju XYZ broj atentata na njega. A sto je jos vece zlo za nadrogiranog kepeca iz Kijeva Ameri sve vise razmisljaju da dio Ukrajine prepuste Rusiji zarad mira. Ne vjerujete? Evo vijesti a i izvora, dakako, da ne bi opet bilo poslije "siris ruske lazi i propagandu" : "...Brojni predstavnici Republikanske partije u američkom Kongresu zalažu se za to da Ukrajina odustane od dijela svoje teritorije u korist Rusije, piše list „Washington Post“. „Najupečatljivija je spremnost republikanaca da ustupe dio Ukrajine: 41 posto njih se složilo sa tim da Rusija dobije dio ukrajinske teritorije u korist okončanja sukoba“, navodi se u novoj anketi organizacije za istraživanje javnog misljenja „Galup“ na koju se list poziva. Dakle, sad se vidi koliko su u lazi kratke noge. Pozdrav, Ukroboti... Ugodan dan vam zelim 😝😄😄

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.