Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusi isplaćeni
Povratak na članak

Singapurski milijarder preuzeo Kupare: Do 2025. bi na mjestu zapuštenog kompleksa mogao niknuti luksuzni hotel?

Sedamdesetpetogodišnji osnivač i vlasnik tvrtke HPL Singapore Ong Beng Seng navodno već dugo priželjkuje otvoriti i jedan Four Seasons na dubrovačkom području

Komentari 14

UG
ugota
10:54 08.04.2022.

Ruske bogatase i diplomate to treba sve istjarati hrvatska je puna ruskih spijuna preko rusa srbi vladaju hrvatskim midijima

VL
LI
lipa75
14:46 08.04.2022.

Zamislite, pored svjetskog bisera Dubrovnika se nalazi biser Kupari, a navodno samo jedan Rus bio zainteresiran za investiciju. Možemo si samo misliti. Pa od kraja rata je sigurno bilo zainteresirano stotine svjetskih turističkih igrača, međutim naša korumpirana vlast je išla u dogovor s onima koji su obećali najveću provoziju. Sada vidimo kako je to završilo. Paladina traži desetke milijuna za svoj udio u Kuparima. Zamislite. Pitam se koliko će država zaraditi na Kuparima. Vjerojatno ništa, još ćemo biti u minusu. Kupari su još jedan primjer kako nismo sposobni realizirati nijedan ozbiljniji projekt. Privatizacija banaka, Bina Istra, Zagreb-Macelj, Zračna luka Zagreb, Astaldi, Bechtel, INA, HT, DTK..., jedno smješnije od drugoga.

VL
DR
Draconic5
10:29 08.04.2022.

A što, sugerira se da bi sad trebalo čekati Ruse da završe "specijalnu operaciju", pa još čekati da im međunarodna zajednica ukine sankcije...ako ikad. Samo jedno pitanje, ZAŠTO njih čekati?

VL
DU
Deleted user
15:45 08.04.2022.

Skandinavci odustaju od kineskih ulaganja,jer razmišljaju da si ne dozvole utjecaj preko kapitala na politiku.Naši vodeći, ni o čemu dugoročno.Isto je i sa svim drugim stranim ulaganjima .

VL
Avatar southman
southman
12:15 08.04.2022.

Jel to onaj Singapurac što drži Sv. Stefan. Na zidinama mu stoje zaštitari sa dugim cijevima.

VL
Avatar Asterix
Asterix
10:35 08.04.2022.

Koji smo mi luzeri. Za ono što smo sami izgradili u SR Hrvatskoj sada, poput prosjaka, molimo strance da vrate u funkciju. Isforsiranim prelaskom na tržišnu ekonomiju ostali smo bez svega. Nekolicina umjetno stvorenih tajkuna naravno da ne može pokriti sve potrebe tržišta. Mi smo se otvorili tržištu spuštenih hlača. Većina ljudi koji su krenuli u poduzetničke vode a koji pošteno posluju i imaju nekakav organski rast, u periodu od 25 godina eventualno mogu dogurati do kategorije malog ili srednjeg poduzetnika (većina ostane mikro) i kao takvi nisu u stanju zadovoljiti glad za investicijama države u razvoju. Naša šansa da sačuvamo imovinu u našim rukama ista je kao nekolicini branitelja Alama da ga obrane od meksičke vojske. Iz tog razloga postat ćemo stranci i najamna radna snaga u svojoj zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.