Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusi isplaćeni

Singapurski milijarder preuzeo Kupare: Do 2025. bi na mjestu zapuštenog kompleksa mogao niknuti luksuzni hotel?

08.04.2022.
u 09:39

Sedamdesetpetogodišnji osnivač i vlasnik tvrtke HPL Singapore Ong Beng Seng navodno već dugo priželjkuje otvoriti i jedan Four Seasons na dubrovačkom području

Ključne riječi

Komentara 14

UG
ugota
10:54 08.04.2022.

Ruske bogatase i diplomate to treba sve istjarati hrvatska je puna ruskih spijuna preko rusa srbi vladaju hrvatskim midijima

LI
lipa75
14:46 08.04.2022.

Zamislite, pored svjetskog bisera Dubrovnika se nalazi biser Kupari, a navodno samo jedan Rus bio zainteresiran za investiciju. Možemo si samo misliti. Pa od kraja rata je sigurno bilo zainteresirano stotine svjetskih turističkih igrača, međutim naša korumpirana vlast je išla u dogovor s onima koji su obećali najveću provoziju. Sada vidimo kako je to završilo. Paladina traži desetke milijuna za svoj udio u Kuparima. Zamislite. Pitam se koliko će država zaraditi na Kuparima. Vjerojatno ništa, još ćemo biti u minusu. Kupari su još jedan primjer kako nismo sposobni realizirati nijedan ozbiljniji projekt. Privatizacija banaka, Bina Istra, Zagreb-Macelj, Zračna luka Zagreb, Astaldi, Bechtel, INA, HT, DTK..., jedno smješnije od drugoga.

DR
Draconic5
10:29 08.04.2022.

A što, sugerira se da bi sad trebalo čekati Ruse da završe "specijalnu operaciju", pa još čekati da im međunarodna zajednica ukine sankcije...ako ikad. Samo jedno pitanje, ZAŠTO njih čekati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?