Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Globalna utrka
Povratak na članak

Rusi: Bit ćemo prvi s ispravnim cjepivom protiv koronavirusa

I indijska tvrtka Serum Institute misli da će pobijediti

Komentari 13

MA
Marsijanac
05:03 05.08.2020.

Svi ti milijuni pilula proizvedenih od zapadnih farmaceutskih kompanija a nigdje ni jednog jedinog lijeka. Zapadni pristup (a isto je na istoku) je jedna velika laz...

VL
ZB
Zoki-Bijela
19:42 04.08.2020.

Samo ako Petkovic potvrdi.. A poslije Penelopea, onda vjerujemo

VL
XA
xaron
06:49 05.08.2020.

Astra-Zeneca je več sklopila pred ugovore sa više država o isporuci vakcine. Jedan detalj tih ugovora : Astra-Zeneca NE odgovara za bilo kakve negativne posljedice po korisnika vakcine. Za sve negativne posljedice vakcine odgovornost snosi kupac ( država ). Toliko o sigurnosti njihove vakcine, i koliko su oni sami ‘sigurni’ u njen kvalitet.

VL
MA
marsovac
22:36 04.08.2020.

sta sve rusi ne naprave za svog petkovica,...........najprije komad bijelog kruha a sad i cjepivo,...........

VL
DU
Deleted user
21:28 04.08.2020.

Miroslav: i nemoj zaboraviti prijatelja Vlaskoulicaneca... Buahahahahah

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
06:15 05.08.2020.

Ako im je uspjelo bravo , ponekad ni najmodernije naprave , najsofisticiraniji laboratoriji , ni hrpa tzv. dr. md. doc. i ni sam neznam kojih još titulaša nisu garancija uspjeha . I mi smo imali institut , sposobnu farmaceutsku industriujuaceutsku industriuju , sposobne znanstvenike koji su bili uspješni i u medjunarodnom mjerilu ali to je za sada prošlost , a nadam se da če se to opet ponoviti . A do tada bravo i triputa hura za svaki uspjeh i proboj u liječenju ne samo ove zaraze več i onih bolesti koje su nam svakodnevne i od kojih umire naveći broj oboljelih.

VL
Avatar Foton
Foton
21:33 04.08.2020.

Ako je cjepivo djelotvorno, svaka cast, ako ima neispitane nuspojave i slabu ili kratku djelotvornost, biti ce gore od bolesti. U americi 5 cjepiva ulazi u fazu 3, gdje ce 15000 ljudi biti cijepljeno, a 15000 dobiti placebo, za 6 do 8 tjedana dobiti ce se pouzdani podaci u efikasnosti i nuspojavama tih cjepiva, pa ce se donesti odluka. Nisam nigdje citao da su Rusi proveli takova ispitivanja, a ako nisu, cijepivo je lutrija

VL
MP
Miroslav.P
22:11 04.08.2020.

Napokon dase jave moji domaci Amerikanci Foton Pluton Nepokolebljivi tuje i Ulicanec hahaha.Nisteme slusali sta sam pisa. Netreba vam nikakav dopisnik.Ako hocete da znate Rusi pomazu i naucnom institutu u OXSFORDU.Rekla vam je danas i nas VIROLOG ALENKA MARKIC koji su najbolji virolozi. zna se Rusi. Vasa TV u Americi i nece vam nista kazati ni prenjeti . Ovdje vrsi se cjepivo prvi cega dobit doktori. A Nepokolebljivi sto pisu dasu Ameri platili Medic pomoc iz Rusije zaboravi.Ameri ovdje poslali neispravne respiratore,

VL
NE
Nepokolebljiv
21:38 04.08.2020.

Bit cemo zahvalni Stvoritelju za nadahnuce ruskih znanstvenika u kreiranju cjepiva na dobrobit cijelog covjecanstva! (Nadajmo se da Rusi potom nece poslati i papreni racun kada su u travnju poslali nekoliko tovara avionima u svijet. Ameri su im se oduzili s dva tovara medicinske pomoci koja je u prvoj posiljci imala i 50 novih respiratora a nekoiko dana potom jos jedna posiljka medicinske opreme u kojoj je bilo 200 respiratora. Rusima nitko nije poslao racun za opremu ili transport!

VL
MP
Miroslav.P
20:11 04.08.2020.

Haha sad ce bit ba ba ba ba od moji domaci Amerikanac. Ja sam davno pisa o tome. Rusi najbolji na svjetu sve drugi mogu ih gledat iza leda.Za dobrobit covjecanstva a danas je rekla i Alenka Markic dasu najbolji. Sad ce bit kmecanja.Ovdje u Rusiji sprema se velika festa.Naklon. Evo i Zoki Bjela sev javio ceka se moj prijatelj Marsovac da on nesto kaze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.