Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČENI ZA PREVARU

Rumunji danima jeli, pili i spavali u hotelu, pa otišli a da nisu platili račun od 49.000 kuna

policija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
25.06.2019.
u 13:51

Kao garanciju plaćanja, jedan od dvojice muškaraca je na recepciji hotela ostavio bankovnu karticu i putovnicu, iako je znao da na bankovnom računu nema dovoljno novca za naplatu usluga

Dvojica državljana Rumunjske u dobi od 26 i 29 godina sumnjiče se za prevaru, priopćila je zagrebačka policija. Sumnja se da su tijekom lipnja došli u jedna zagrebački hotel, u kojem su spavali, jeli i pili.

Kao garanciju plaćanja, 26-godišnjak je na recepciji hotela ostavio bankovnu karticu i putovnicu, iako je znao da na bankovnom računu nema dovoljno novca za naplatu usluga.

Obojica Rumunja hotel su napustili 23. lipnja, bez da su obavijestili zaposlenike te platili troškove boravaka u iznosu od 49.000 kuna. Dvojica osumnjičenika su kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Komentara 11

YU
YuBastards
13:56 25.06.2019.

Vjerojatno se vec svugdje proculo kako ucinkovito sudstvo imamo pa vise nikoga nije strah doci i raditi sto koga volja u Hr. Samo mirno spavajte Rumunji, finalna pravomocna presuda ce biti donesena tek negdje 2132.godine.

PR
propalismoFranjoskroz
14:53 25.06.2019.

Ne vidim razliku između naših političara i ovih Rumunja???Osim sto naše političare još i plaćamo da putuju, piju i jedu na nas račun

SM
Smok
14:05 25.06.2019.

Da ,lopovi mogu mirno spavati. Jer građanski odjel županijskoga suda u zg je leglo nerada i javašluka , nemaju nikakav javni raspored suđenja, i skroz su netransparentni. Njima je cilj što sporije raditi i po mogućnosti iskamčiti od jadnih građana. Fuj pravosuđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije