Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žalit će se na odluku suda

Rukometaš nasilnik: Tužiteljstvo će ponovo tražiti pritvor za Denisa Buntića

Zagreb: Kvalifikacije za EP u rukometu, skupina 4, Hrvatska - Ma?arska
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/14
25.09.2023.
u 11:04

Kao razloge za određivanje pritvora u Tužilaštvu ZHK su navodili opravdanu strah da bi osumnjičeni boravkom na slobodi sa sigurnošću mogao utjecati na iskaze svjedoka, odnosno ometati kazneni postupak i opravdane bojazni da će ponoviti kaznena djela koja mu se stavljaju na teret

Iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona potvrdili da će uložiti žalbu na odluku Općinskog suda u Ljubuškom koji je odbio prijedlog za određivanje pritvora prema Denisu Buntiću (41) kojeg se sumnjiči za obiteljsko nasilje i nedopušteno držanje oružja, piše Dnevni avaz.

Kao razloge za određivanje pritvora u Tužilaštvu ZHK su navodili opravdanu strah da bi osumnjičeni boravkom na slobodi sa sigurnošću mogao utjecati na iskaze svjedoka, odnosno ometati kazneni postupak i opravdane bojazni da će ponoviti kaznena djela koja mu se stavljaju na teret.

Bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca prijavila je supruga Klara Buntić. "Zatvorila sam oči dok me udarao. Nisam se mogla obraniti. "Udarao me u leđa, u glavu, u trticu... Pobjegla sam u trenutku kad se okrenuo", ispričala je u ispovijesti, a u javnost je pustila i mučnu snimku na kojoj se čuje zlostavljanje. 

GALERIJA Rukometaš nasilnik Denis Buntić

Zagreb: Kvalifikacije za EP u rukometu, skupina 4, Hrvatska - Ma?arska
1/19

Sud je unatoč snimci Buntića pustio na slobodu.

Podsjetimo, BiH mediji u subotu su izvijestili kako je Buntić uhićen zbog nasilja u obitelji te zbog veće količine oružja koja je pronađena u njegovu domu u Ljubuškom. Nekadašnji rukometaš i hrvatski reprezentativac ispitan je u subotu kada je podnesen Prijedlog za određivanje pritvora jer je fizički napao suprugu i nanio joj ozljede.

 

Komentara 2

Avatar Castro
Castro
11:59 25.09.2023.

Ne mogu vjerovati. Musko sam ali ovo je dno dna. Jako mi je zao te zene, nije joj lako ni pobjeci i maknuti se ...sramota da je taj panj toliko zasticen nakon svega. Nek joj je sretno.

Avatar AlPoS
AlPoS
11:45 25.09.2023.

Iz audiosnimke se cuje da se radi o tlačitelju, nasilniku. U normalnoj, uređenoj, pravednoj državi dugo bi bio iza rešetaka i platio svaku suzu od žene velikim brojem nula. Badava se nadati pravdi na Balkanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije