Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milorad dodik:

'RS se veže uz Rusiju, a Srbija uz EU iako joj oduzima Kosovo!'

'Banjaluka 21.01.2012 Milorad Dodik na press konferenciji u Palati Predsjednika RS Foto Dejan Moconja'
Dejan Moconja/VLM
27.07.2012.
u 07:40

– Rješenje je da se Europskoj uniji kaže: Oprostite, priznali ste Kosovo, pa zašto smo onda partneri? – kazao je Milorad Dodik

I predsjednik RS-a Milorad Dodik više vidi Srbiju s Rusijom nego s EU.

– RS se čvrsto ekonomski, a sada i politički, veže uz Rusiju, a Srbija uz EU. Srbija je bila podložna utjecajima sa strane u kretanju prema EU. Veoma nekritično, u uvjetima kada ta ista Europska unija oduzima Srbiji Kosovo, Srbija ide s njom u proces pregovaranja. Trebalo je još tada imati jasan stav o tome. Rješenje je da se kaže: Oprostite, vi ste priznali Kosovo, pa zašto smo onda partneri? – kazao je Dodik za Blic.

 

Komentara 26

ST
stomugromova
08:32 27.07.2012.

Rusi su se već uglavili u Srbiji i RS pa će onaj raketni štit biti totalni promašaj. Za razliku od nas,Srbi mogu igrati na dvije karte.Mi smo sve naše karte potrošili,a da nismo ništa inkasirali,.

KA
karambita
08:42 27.07.2012.

Kumek, daj molim te, vrati se u prvi osnovne

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
08:21 27.07.2012.

Po izgledu Srbija i Dodik ne djele logiku a zsto ?! Moguce otvaraju dva fronta ?! A po staroj poliotici Srbi uvijek hocekju biti svigdje dabi mogli vise iskoristiti za Srbiju dabi Srbija mogla vise sisati tudju muku. Nista novogvog sve po strom kak i uvijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije