Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB

'Romićev natječaj je udar u zdrav mozak'

HDSSB
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
08.09.2016.
u 12:26

I to nije kraj jer ministar Romić nije hrvatski Robin Hood, nego Most-ov administrator čija politika ne vidi niti se vodi dalje od interesa pojedinaca iz Metkovića i Zagreba, a svojim postupcima još više tjera mlade na iseljenje, a one koji su mladi i izvrsni na rub propasti – poručuju

Najnovijim pravilnikom i natječajem kojeg najavljuje tehnički ministar poljoprivrede Davor Romić pokazuje se sva rušilačka energija, podcjenjivanje i udaranje u zdrav mozak slavonskog seljaka, na način da cijela Hrvatska može dobit 70 posto subvencija, a Slavonci i Baranjci maksimalno 50 posti?

Dakle, lakše je sufinancirati vidikovac i kušaonicu smokava na Hvaru nego štalicu, kravicu i voćnjak u Slavoniji! Zašto? - zapitali su HDSSB-ovci u četvrtak u Osijeku.

Seljaci su tako dobili, nastavljaju, "šamar neznanja i zabluda, te još više laž da je uopće moguće raspisati treći natječaja kojim će se obećavati blagostanje, a da nisu završena prethodna dva".

- Toliko neznanja, nestručnosti i prebacivanja odgovornosti, a samo da bi se skrio vlastiti nerad i neznanje do sada nije zabilježeno u povijesti hrvatske politike. I to nije kraj jer ministar Romić nije hrvatski Robin Hood, nego Most-ov administrator čija politika ne vidi niti se vodi dalje od interesa pojedinaca iz Metkovića i Zagreba, a svojim postupcima još više tjera mlade na iseljenje, a one koji su mladi i izvrsni na rub propasti – poručuju.

>> Slavoncima je dosta pljačke i izdvajanja novca za Zagreb

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar nisamgladan
nisamgladan
13:07 08.09.2016.

Više ne pristajemo na bijedu i siromaštvo! Slavonija je oduvijek bila simbol bogatstva, prostor u koji se stoljećima dolazilo. Otvarali smo vrata i srca svim dijelovima siromašne Hrvatske, Bosne i Hercegovine, gdje je vladala glad, da naš hrvatski narod preživi. Nikada se nije odlazilo s prostora Slavonije, zapadnog Srijema i Baranje, a sada smo u situaciji da sami moramo odlaziti trbuhom za kruhom. Slavonija mora biti jedna od pet jednako razvijenih hrvatskih regija i o tome nesmijemo šutiti nego govoriti zbog naše unučadi,naše djece a i nas samih.

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
13:09 08.09.2016.

O Romicu Vulin govori istinu samo treba dodati da mostovci to ne rade radi neznanja nego po zadatku "nacionalnog vijeca koje skrivaju kao zmija noge.. Glasajte ih ponovo da izgubimo jos koju godinu i odseli jos vise naroda , treba mjesta za izbjeglice.

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
14:08 08.09.2016.

tehnički ministar je jedno veliko ništa, niti ima znanja za vođenje najvažnijeg ministarstva, niti autoriteta da se izbori ako već ne zna! Ministar poljoprivrede mora biti baja od znanja riječi, znati se boriti za seljaka ma gdje on bio, Slavonija,Dalmacija, Zagorje,Lika, Banija ili Međimurje. Treba oživjeti selo i život na selu. Definitivno ne za MOST jer su neznalice i bezveznjaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije