Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najokrutniji vladar

Duterte smaknuo 3200 narkomana i 1000 džihadista

Duterte
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.08.2017.
u 06:45

Filipinski predsjednik u 13 mjeseci mandata vodi dva rata – rat protiv droge i terorista Islamske države

Najbrutalniji svjetski čelnik, filipinski predsjednik Rodrigo Duterte (72) nadmašio je samoga sebe – u jednom je danu dao smaknuti 34 narkomana i dilera što je rekord u njegovih 13 mjeseci vladavine.

Viši upravnik filipinske policije Romeo M. Caramat kazao je kako je u okviru „rata protiv droge“ izvršeno 66 operacija, u kojima su ubijena 34 osumnjičena, dok je njih 107 uhićeno. Tijekom operacije zaplijenjeno je više od 200 grama metamfetamina, 786 grama marihuane, ali i oružje, bombe i streljivo.

Policijski izvještaji pokazuju da je od početka provođenja operacija u borbi protiv droge na Filipinima više od 3200 osumnjičenih ubijeno, dok je njih oko dvije tisuće izvršilo samoubojstvo, a smaknuto je i oko tisuću džihadista Islamske države.

Komentara 16

SM
Smečernji
06:49 17.08.2017.

Takav bi nama trebao. Dutertea za premijera Republike Hrvatske!

DU
Deleted user
08:42 17.08.2017.

Zamisli, najbrutalniji.. zato jer se rješava otpada koji truje djecu i onih koji mu u dvorište žele ugurati zločinačku kulturu?

Avatar Kapetan Magelan
Kapetan Magelan
08:48 17.08.2017.

I zašto je sada on brutalan ili okrutan?!! Okrutnost sveta droge se ne može meriti ni jednom poznatom merom ili mernom jedinicom na ovom svetu!!! Protiv droge se zna kako se postupa i kako se vodi rat, a vodi se bezpoštedan do kraja i krajnjeg ishoda, drugim rečima rečeno dok ne bude iskorenjena i uništena!!! Što se takozvane Islamske Države tiče tu ne treba trošiti puno reči!!! Za osobe koji ljudima odsecaju glave, kasape ih pred kamerama i čine druge grozote, nema pardona nego, samo oštro treba postupati!!! Znači što se mene tiče svaka mu je na mestu, i ja bih ga izabrao za predsednika ne neke države, nego za predstednika ovoga sveta, planete, ma univerzuma ako treba!!!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije