Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta oko 100.000 kn

Rođaci tri puta provalili u isto skladište i krali bačve za pivo

sletio s ceste, policija
Tomislav Miletić/Pixsell
30.10.2011.
u 11:59

Policija ih je zatekla u provali u noći s petka na subotu. Prije toga, u isto su skladište provalili već dva puta

Dvojica 22-godišnjih rođaka iz Podstrane kazneno su prijavljeni zbog teške krađe 75 inox bačava za pivo čime su tvrtku Apfel iz Makarske oštetili za oko 100.000 kuna. Prvi put su u skladište makarske tvrtke provalili tijekom vikenda od 8. do 10. listopada kada su ukrali 60 bačava od 30 do 50 litara. Idućeg vikenda su se vratili te utuđili 15 bačava zapremine po 100 litara, a u noći s petka na subotu, kada su opet bili u akciji,  točno u ponoć policajci su ih zatekli u provali u skladište. Nakon kriminalističkog istraživanja su pušteni, a kaznena prijava slijedi u redovitom postupku. Ukradene bačve nisu pronađene.

Istodobno, tijekom ovoga vikenda u Grubinama kod Imotskog iz obiteljske kuće 79-godišnjaka ukradeno je 1000 litara vina. Kaznena prijava za tešku krađu podnesena je protiv nepoznatog počinitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije