Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Roditeljima ispunila želju i odlučila se udati, zbunili se kada su doznali za koga

Iznajmila je vjenčanicu, hodala je do ''oltara'', čak je održala i govor, a jedino što joj je nedostajalo bio je mladoženja
12. listopada 2018. u 12:46 3 komentara 4216 prikaza
Lulu Jemimah
Foto: Lulu Jemimah
Pogledajte galeriju 1/4

Mnogi roditelji ne mogu dočekati da se njihova odrasla djeca udaju, odnosno ožene. Nestrpljivi su bili i roditelji 32-godišnje Lulu Jemimah, inače studentice na Oxfordu, koji su se molili da njihova kći pronađe supruga.

Anna Dovgaljuk veliki hit Ovaj ste video proteklih dana najčešće gledali, a sada je otkrivena prava istina!

Nju je pak počelo živcirati što je svi samo ispituju kada će se udati pa je odlučila to i učiniti. No mladoženju nije pronašla već se udala sama za sebe.

S obzirom na to da joj je brak nije ni na kraj pameti, ova 32-godišnjakinja odlučila je pokazati svima što joj je trenutačno bitno u životu pa je organizirala svadbu.

Iznajmila je vjenčanicu, hodala je do ''oltara'', čak je održala i govor, a jedino što joj je nedostajalo bio je mladoženja.

uhvaćena s ljubavnikom Nema boljeg dokaza Virtualno šetao ulicama glavnoga grada pa u čudu gledao što njegova supruga radi na klupi

No, on joj nije važan jer se želi posvetiti sebi i svome školovanju, a ovim je postupkom to jasno dala do znanja.

Vjenčanje ju je stajalo samo dvije funte budući da su većinu toga platili njezini prijatelji, a dobar dio dobila je besplatno.

– Strastvena sam u životu i želim postići svoj cilj da budem akademski obrazovana. No moja obitelj me stalno ispituje kada ću se udati, to je kod nas u Ugandi jako važno, a pogotovo kada ću dobiti djecu. Otac mi je napisao govor za vjenčanje još kad sam imala 16, a majka se svaki rođendan moli da pronađem dobrog muža – kaže ova Uganđanka.

James Murphy SMOGLA JE SNAGE Fotografija koja slama srce: Tog dana trebalo je biti njeno vjenčanje

Inače je radila kao slobodna novinarka i konzultantica za Međunarodnu organizaciju za migracije, a 2013. godine dobila je školarinu za Sveučilište Macquarie u Australiji. Nakon završetka za prvostupnicu, prijavila se za magisterij na Oxfordu te je primljena.

Kada se ljetos vratila u Ugandu, šalila se kako će doći u vjenčanici, a prijatelji su joj rekli da to i učini. Stoga je svoj 32. rođendan odlučila proslaviti vjenčanjem.

Njezini roditelji nisu željeli prisustvovati njezinu ''velikom danu'', no Lulu je posjetila majku i objasnila joj zašto je to učinila.

avion Tko bi s njim letio... Umijeće ili nepromišljenost? Ovakvo slijetanje putničkog zrakoplova još niste vidjeli

– Kada smo razgovarale idući dan majka je bila zbunjena i malo povrijeđena, no rekla mi je da sam nošenjem vjenčanice pokazala da sam spremna za brak. Otac i dalje ne zna što bi mi rekao – rekla je ona.

Učinila je to kako bi promovirala svoju crowdfunding kampanju kojom sakuplja novac za školarinu, a cijelu njezinu priču možete pročitati ovdje.

>> Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

[video: 26822 / ]
ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas