Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO NEDJELO

Roditelji za kaznu dječaka 15 sati ostavili da se u pidžami smrzava na balkonu: 6-godišnjak je u kritičnom stanju

balkon
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
30.12.2016.
u 15:53

Osim dječaka, u bolnici je završila i njegova sestra blizanka, a oboje pokazuju znakove zlostavljanja i pothranjenosti

Šestogodišnji Belgijanac u kritičnom je stanju nakon što su ga roditelji za kaznu 15 sati ostavili na balkonu stana u Bruxellesu.

Majka Francuskinja (31) i očuh Belgijanac (21) sina su ostavili da se smrzava na temperaturama koje nisu prešle 3 stupnja zato što je uzeo hranu iz hladnjaka, prenosi Telegraph. Dječak je na balkonu bio od 5 sati ujutro dan nakon Božića do 20 sati, a bio je samo u pidžami.

Dječak je bio u nesvijesti te je imao hipotermiju kada su bolničari stigli u stan u radničkoj četvrti Saint-Josse u ponedjeljak navečer. Očuh je odmah priznao djelo, dok ga je majka nijekala, izvijestio je ured tužitelja.

Roditelji su privedeni te ih se tereti za mučenje maloljetnika. Osim dječaka, u bolnici je završila i njegova sestra blizanka, a oboje pokazuju znakove zlostavljanja i pothranjenosti. Djeca nisu registrirana ni u jednoj školi u gradu.

Balkon nije vidljiv s ulice, što možda objašnjava zašto slučaj nije dojavljen ranije.

>> Otkrivamo 5 znakova da vaše dijete možda zlostavljaju vršnjaci

>> Pedofil pošteđen zatvora nakon što je rekao da želi zasnovati obitelj

Komentara 9

OB
ObrenM
16:48 30.12.2016.

Majka nimfomanka koja ima mladog ljubavnika bi i oduzela i zivot svojoj djeci da udovolji svom deracu,jer joj je donja pamet nadvladala gornju.Obodvoje bi trebalo na robiju vise desetljeca uz gubitak prava na tu,ali im zabraniti i drugu djecu.

UN
una1
16:19 30.12.2016.

Užas od "roditelja" njih treba ostaviti na balkonu zauvijek :- (((

BL
Blomberg
18:44 30.12.2016.

Tu " roditeljsku " gamad treba sad gole ostaviti barem 1 satna balkonu pa da onda shvate koliko su im glave suplje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije