Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENI AUTORI POPISA

Roditelji u strahu za svoju djecu: U tri srpske škole pronađeni popisi učenika koje žele ubiti

Beograd: Ispred osnovne škole "Vladislav Ribnikar" neprestano pristižu građani kako bi zapalili svijeću
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
08.05.2023.
u 22:23

"Obavještavam vas da je 8. svibnja u jutarnjim satima na 4. satu jedan učenik naše škole napravio popis učenika koje želi ubiti"

U Srbiji su u još tri škole pronađeni popisi djece za likvidaciju, potvrđeno je iz MUP-a Srbije za televiziju N1. Djeca koja su napravila popis privedena su, kao i njihovi roditelji. Srbija je ponovno šokirana ovim otkrićem.

Ostali roditelji u strahu su život svoje djece i boje se za njihovu sigurnost. Tako je jedna zabrinuta majka poslala dopis N1 u kojem je objasnila cijelu situaciju. "Obavještavam vas da je 8. svibnja u jutarnjim satima na 4. satu jedan učenik naše škole napravio popis učenika koje želi ubiti. O događaju nas je obavijestila predmetna nastavnica koja je učenika dovela u ured ravnatelja. Odmah smo pozvali školskog policajca te je s učenikom obavljen razgovor u prisustvu pedagoga, pomoćnika ravnatelja i ravnatelja škole" te dodala kako je zbog straha s obitelji pobjegla u vikendicu izvan Beograda.

Isti postupak likvidacije prijavljen je u još dvije škole, nakon čega je policija postupila istom mjerom.

VIDEO Veliki prosvjed 'Srbija protiv nasilja' u Beogradu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije