Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maloljetnice pretukle vršnjakinju
Povratak na članak

Roditelji u šoku nakon brutalnog nasilja u Sesvetama: 'Grozno, vukle su je na drugi kraj naselja'

Policija je precizirala da je provela kriminalističko istraživanje nad šest maloljetnica i jednim maloljetnikom koji su u utorak navečer, ispred jedne škole u Sesvetama, presreli maloljetnicu koju su srušile na tlo, a potom dok je ležala, više je puta udarale nogama i rukama po glavi i tijelu.

Komentari 3

NO
nostradamus11
10:20 20.03.2023.

Strašno je u kojem pravcu se društvo kreće. Djeca odrastaju gledajući u ekrane. Stvaraju sliku lažne vrijednosti gdje nije bitno kakav si nego što drugi misle. Roditelji ne znaju gdje su im djeca i što rade. Ne znaju komunicirati niti izraziti mišljenje. Iskreno,bojim se, da je ovo tek početak i da će,ako se nešto ubrzo ne promjeni,biti sve gore. Dok negdje ne završi tragično neće nitko ništa poduzeti,a tada će već biti kasno. Roditelji probudite se i počnite odgajati svoju djecu. Biti roditelj ne znači samo imati djete,puno je to teži posao,to je poziv, koji smo sami izabrali. Radim u školi i vjerujte mi situacija je poprilično zabrinjavajuća!!

VL
KA
kažemja
11:36 20.03.2023.

Prava slika i prilika društva.Djeca samo rade ono što vide od odraslih.Počevši od dva najodgovornija čovjeka u državi koji se svađaju i vrijeđaju godinama pa do onog lika koji vrijeđa nekog samo zato jer je druge boje kože ,to snima i još se hvali s tim,pa do otvorene podrške trostrukog ubojice iz Splita većine ljudi . Kakve su to poruke za mlade, nezrele ljude ?? Da se nasiljem rješavaju problemi.To je jedina poruka.A toga će biti sve više.

VL
ST
stomiovotreba
10:15 20.03.2023.

Naucile od roditelja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.