Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala u slunju
Povratak na članak

Roditelji nestale Francuskinje: Tko je oteo našu kćer?

Istražitelji su doznali da je Anne-Cécile prije nestanka uzela drogu LSD i otišla na plesni podij. Prijateljici je potom rekla da se ide kratko prošetati. Nije se vratila pa je djevojka nestanak prijavila policiji...

Komentari 56

Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
00:09 10.08.2015.

MIslim fakat mi je žal ove klinke, a pogotovu njenih roditelja. Ta "velikodušna, dinamična, tvrdoglava, odlučna i neovisna, pravi buntovnik" osoba je na kraju "dovela je do susreta s krugovima koji slušaju trance glazbu i povremenog uzimanja raznih supstancija ".. Kamo sreće da je bila na Thompsonovom koncertu. Ni vlas sa glave joj nebi falila, makar ga većina novinara naziva "ustaški dernek".

VL
Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
23:38 09.08.2015.

Bitno da je ovaj vikend murja bila u svakoj busiji iza svakog nebuloznog znaka od 40 Km/h. I sad se moj frend murjak ljuti kaj ga ja zovem carinik :)

VL
CH
chemica
00:01 10.08.2015.

Pametna djeca se ne drogiraju s LSD-jem. Netko umre s dvadeset, netko s osamdeset...Ovaj s osamdeset sigurno nije umro od droge.

VL
DU
Deleted user
08:57 10.08.2015.

dvojicu s tog tuluma su našli nakon dva dana kako lutaju u okolici Bihaća a nisu znali objasniti kako su tu dospjeli, ova možda nije imala sreće pa je krenula prema Plitvicama gdje je zahtjevno i za iskusne planinare a ne za osobu na LSD-u

VL
PO
posluzitelj
02:39 10.08.2015.

ahhh...Ubrzo se ispostavilo da je ipak riječ o muškoj osobi....ono...jebes njega :O

VL
OK
okus
10:27 10.08.2015.

A tko kaze da je oteta? S obzirom na stil zivota koji je njegovala postoje i druge opcije.

VL
GI
giglibigli
10:11 10.08.2015.

možda bi ograda oko festivala pomogla da mladi pod jačim utjecajem droga ne odlutaju preduboko u šumu

VL
DU
Deleted user
14:28 10.08.2015.

Zao mi je roditelja jer nema vece tuge ne znati gdje ti je vlastito dijete! Cak se i sa smrcu covijek moze aranzirati, moze se oprostiti i pokusati zapoceti novi zivot. Ovako: neizvjestost je stravicna! Kaj se male tice: ona je dotalno drogirana vjerojatno pala negdje i tijelo jezi na jednom nedostupnom mjestu i vjerojatno ga se nikada nece naci. Teorija o otmici je glupost jer se otmica uvijek izvrsava u cilju stvaranja neke materijalne koristi. Prema tome vec davno bi se netko javio i nesto zahtijevao!

VL
Avatar kaligula11
kaligula11
04:16 10.08.2015.

Htio bih nesto reci onako cisto info.. Zasto se sad opet ponavlja ova vijest pred sam festival,koji ce se odrzati od 15.8-21.8.? Drugo Pisete o brojkama samo da pisete,na tom festivalu bude i do 9,5 tisuca mladih iz cijele EUEU i citav Slunjski kraj zivi od toga .Ta ekipa koja se tamo nalazi ima 24 satnu ljecnicku pomoc,ta ekipa tamo ima i 24 nadzor HGSS-a.Zasto niste napisali da je njena prijateljica takodjer napustila kamp ali je naisla na sumare pa su oni zvali policiju da je vrate .Steta je svakoga mladoga zivota izgubljenoga na bilo koji nacin,ali nemojmo donositi sud na osnovu poluinformacija .Cijena dnevne karte za taj festival je 100 eura A trebata vidjeti ekipu uzivo i bit ce Vam sve jasno..

VL
BI
binki
08:48 10.08.2015.

Naša vrla policija nađe ubojicu jedino kad mrtav pijan Stef zakolje Baricu u kleti i ostane ležati pijan pored nje s nožem u ruci.al zato šton nemate rezervnu sijalicu u autu nadrapali ste

VL
NO
noslogan
10:46 10.08.2015.

Jel to Goa trance? Hmmmm, uz taj podžanr Techno glazbe odnosno takve Rave party-e uvijek se veže droga, tako da iz toga ne može nastati ništa dobro. Manjina je poklonika takve glazbe koji ne uzimaju drogu, obično se tada radi o glazbenim entuzijastima koji cijene samo suštinski elektronički glazbeni izričaj Goa trance glazbe. Kad smo mi hodali po takvim party-ima nikad se nismo izdvajali u smislu da neko ide nekud ''sam prošetati'' pogotovo ako se party održavao vani na otvorenom. Doduše u devedesetima party-i su se uvijek održavali velikim gradskim dvoranama tipa velesajma, domu sportova... nikad u nekim zabačenim šumama??!! Međutim to su bile devedesete i nismo nikad čuli da se nekom nešto loše desilo, osim glupog naguravanja na Future shocku na velesajmu kad je masa htjela u kratkom roku ući na Rave. Dobro bilo je i sintetičkih droga ali tko je uzimao, uzimao je, njegova stvar. Poanta moje priče je da roditelji moraju paziti na svoju djecu i ne puštati ih van da izbivaju duže vrijeme pogotovo u stranim državama, i još k tome ako su roditelji svjesni da im dijete sluša Goa trance - psihodelični trance i da se na takvim mjestima uvelike konzumira droga. Osim toga da je ona sama kupila kombi, i došla iz Francuske u neku šumu na Kordunu, katastrofa! Roditelji su isto krivi na neki način. Nisu ju trebali pustiti ili su ju trebali na neki drugi način usmjeriti u nešto drugo u životu a ne joj dopustiti da sluša Goa trance. Ključan je odgoj u ranijoj mladosti i ne prepustiti djeci da prigrle ovakve subkulturne pravce glazbe. Djeca se moraju baviti sportom i biti pametna i učiti. Subkultura pogotovo Goa trance je generalno štetna i zgubidanska.

VL
MR
MRUDante
11:07 10.08.2015.

svaka čast svakome al urokani kvazi buntovnici me apsolutno ne zanimaju.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
10:55 10.08.2015.

tražit drogiranu drocu??

VL
PV
petar.visak
02:00 10.08.2015.

Jezivo...

VL
HO
horton
11:25 10.08.2015.

U kakvim okolnostima je umro taj 51 godišnji tip iz Samobora?

VL
Avatar MENSA
MENSA
09:22 10.08.2015.

Zaista sve je ovo tragično i vr4lo upozoravajuće. kamo sreće da je djevojka još uvijek živa mada na žalost mislim da za takvo što postoje minimalne šanse. Borba protiv svih zala vezanih uz narkomaniju mora biti intenzivnija i sustavnija ii policija treba mnogo više posvetiti svojih "resursa" upravo tom dijelu svojih "aktivnosti", a ne se "zadovoljavati" uhićenjima i difamacijom samih žrtava tog zla!

VL
FR
franjo
11:17 10.08.2015.

Čudi me da tako mlađe cure idu same u te primitivne krajeve!

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:52 10.08.2015.

Roditelji nestale Francuskinje: Koji balkanski nevini vitez je oteo našu kćer?

VL
AN
ančica
00:25 10.08.2015.

prije toliko let sama sam letjela do Australie,doduše imam familiu u Wien-i pa sam tako iz Wien-e letjela preko Zuriha, Dubai-a Kualalumpura gdje sam odsjela dva dana u hotelu koji mi je bio već preko tete rezerviran,mislim na sobu, i pokle dva dana poletjela sam do Brisbaena, a teta me dočekala na airportu gdje je sat vremena vožnje do Gold-coasta,međutim bilo je straha u Maleziji,ali oči su mi bile otprte na sve strane,oči nisam sklopila ,vjerujte 27 sati, svakakve likove se vidjelo, a naguravanja i po trojica četvorica koji operiraju i drogu vam za tren oka mogu strpat u đep,torbu,bilo gdje ,a kako dokazati da nemate veze sa tim čudovištem od ubice,imala sam sreću, ali nikad više, nikada, nikada,nikada.U današnje vrijeme ljudi više nisu ljudi,nedaj bože negovorim o svima, ali brate mili opreza nikad dosta.......l.p.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:54 10.08.2015.

ok,znaci poluretardirana narkomanka iz duboke francuske provicije nestala u minskim poljima? Pa kaj onda? Velite, prosle je godine bila glavn tema vijesti? Nikad cuo.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.