Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A što da se ozlijedio?
Povratak na članak

Roditelji na meti kritika: Dijete se možda smije, ali ovo je zanemarivanje

Roditelji iz Rusije objavili su video na kojem njihov trogodišnjak skače s kreveta na kat, a oni ga pritom niti ne gledaju nego izvode vlastiti performans

Komentari 7

Avatar dras32
dras32
19:30 16.08.2019.

Na LadBible najbolje ocijenjeni komentar glasi:"Nema veze ako pogine, napravit ćemo drugog".Otprilike baš tako i izgleda kad ostaviš djete bez nadzora na 2 metra visine.

VL
JJ
janica_jadnica
12:05 21.08.2019.

Sazreli za oduzimanje djeteta.

VL
Avatar maxist
maxist
21:39 20.08.2019.

delanec-votka......

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:09 19.08.2019.

kad bi znali kako ste i kolko puta vi pali na glavu, i to ne na madrac, već na zemlju, kamen, drvo. ne bi iz ovog slučaja radili perverziju. zanemarivanje? što bi sad trebalo, roditeljima oduzeti dijete? pa nismo u norveškoj, gdje vam i za banalnije slučajeve socijalna uzima dijete!! vi mislite da je taj madrac pored kreveta na kat bez razloga? roditelji ovog malca itekako znaju za opasnost, i pripremili su se. plus da morate znati da video nije bezveze stavljen. radili su oni to više puta, al mali nikako da skoči... :) i kakve su posljedice? jer djeca su, znate, jako osjetljiva. do 18.-e godine ih morate voditi za ruku, upozoravati na sve opasnosti koje im prije.... pa vas tamo negdje sa 13 godina nožem ubodu, dijete vam ta djeca siluju, unesreće... ta ista nevina dječica vam unište auto, jer ste im 'dali' nižu ocjenu u školi nego što oni misle da zaslužuju... ta ista dječica su opterećena školom, al nikad mobitelima, fejsom...

VL
KA
kažemja
21:42 16.08.2019.

Ljudska glupost stvarno nema granica.

VL
ZO
zoranos
20:50 16.08.2019.

Igra i uopče nije opasna! Mali skače na madrac - haloo! Moj mali je toliko puta pao i na glavu i ne znam kako sve i nikada mu ništa nije bilo. Bebe su fleksibilne, imaju elastične kosti i još ako skače na madrac ... Ništa opasnije od trčanja gdje isto može pasti i još se gore ozljediti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.