Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milanka opačić:
Povratak na članak

'Roditelji manipuliraju djecom i zlostavljaju ih radi svojih interesa u 30% razvoda'

Ministrica je sudjelovala na raspravi o pravnom položaju djeteta u novom Obiteljskom zakonu koji stupa na snagu 1. rujna

Komentari 9

Avatar velika jabuka
velika jabuka
15:22 30.06.2014.

opet su samo zagrebali po površini. zna li Opačička koliko 40-godišnjaka, pa i mlađih i starijih žive kod roditelja i od roditeljskih primanja? i oni mogu biti izmapulirani od jednog roditelja da bi naštetili drugom roditelju. postoji i jedna kategorija koja je pri razvodu u jednako nepovoljnom položaju kao i maloljetna djeca: to je starija supruga kućanica...niti ima uvjete za zapošljavanje, nit je 'stvorila' imovinu. niti je zakon benda.

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
15:09 30.06.2014.

Ministrice kako će ti vaši stručni timovi u centrima za socijalnu skrb odjednom preko noći moći prepoznati manipulirajućeg roditelja i po kojim kriterijima, ako to sve ove godine nisu mogli ili nisu htjeli? Ili će po već ustaljenoj praksi ui u situacijama kada je majka ta koja manipulira djetetom, raspodjeljivati krivnju na oba roditelja?

VL
CR
crnaguja1950
14:54 30.06.2014.

A Milanče bi valjda sa skupinom ozlojeđenih baba kojima se okružila trebala znat što je dobro za moje djete?a udala se nije...niti razvela...posvojila djete a nikad je nema doma....trebalo bi joj ga oduzet

VL
RO
rogstrug
15:42 30.06.2014.

Trkelja gluposti...prije bih rekao da u današnje vrijeme dijeca manipuliraju sa roditeljima.

VL
VL
vlatx
16:20 30.06.2014.

Trebalo bi zakonom odrediti značenje samohranog roditelja, jer nije isto ako je nekom bračni partner umro i u tom i samo u tom slučaju značenje samohrani roditelj ima smisla. Manipulacije u stilu rastave, vanbračne zajednice i sličnih egzibicija nikada nee smiju biti u skupini samohranih roditelja. Ovo se nekima čini nebitno ali se zbog boljeg pravnog statusa pojedini brakovi raskidaju da bi se stekle neke nepripadajuće povlastice. Na žalost djeca u ovakvim slučajevima najviše stradavaju.

VL
DU
Deleted user
15:22 30.06.2014.

A ovo je skup u kojem svi misle isto, da li je bilo neistomišljenika ili su morali biti kuš dok elita određuje, tipično boljševički.

VL
KU
kum002
15:59 30.06.2014.

Bravo milanka sada je meni jasno sta si radila protekle skoro tri godine,mogla si i prije pitati rekli bi ti mi za tu statistiku jedino sta je mslo veci postotak,nista se nije promijenilo i niti nece dokle god dijete ovisi o nekoj gospodi iz centra i njezinom trenutnom raspolozenju.mozda jednog dana kada se to promijeni bude nesto a do tada zali boze komentirati izgubljene slucajeve poput milanke.

VL
MA
Markocrooo
15:39 30.06.2014.

opaćićka je dobra trebica

VL
CV
c-vitamin
07:04 01.07.2014.

Tvrdim da je Milanka Opačić i Vesna škare Ožbolt u politici, nešto najgore što se moglo dogoditi Hrvatima, One su tako fine i drage uoći izbora a kada dođu na vlast one postaju neke druge osobe najpametnije i osorne. Ni jedna do sada nije predložila nešto pametno, sve same bedestoće

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.