Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOŽEMO TO ISPRAVITI'
Povratak na članak

Šef klinike za porode otkriva zbog čega nekad rodilje odluče da više ne žele rađati

- Mi moramo osigurati da žene imaju bolje uvjete rađanja i bolja iskustva s poroda jer je naša dužnost da im uz zdravo dijete i zdravu rodilju porod ostane u dobrom sjećanju

Komentari 18

LU
lunar777
11:23 28.08.2018.

Kada budem u običnoj reklami koje gledamo svaki dan na TVu vidio da neka prosječna obitelj ima 3,4 ili više djece onda možda i bude zaista prave volje a ne samo načelne. Danas je slučaj da se sa takvim obiteljimaa ovi napredni i progresivni samo sprdaju ili pak nađu neke disfunkcionalnu brojnu obitelj i onda nju predstavljaju kao tipičnu mnogobrojnu obitelj...

VL
MA
malena1983
12:16 28.08.2018.

Još malo pa ide i moj porod, nadam se da će sve proći dobro, da će mi netko pokazati kako dojiti dijete a ne ostaviti me samu. Imam puno strahova, nadam se da će paziti na bebu i mene.

VL
MA
malena1983
12:16 28.08.2018.

Još malo pa ide i moj porod, nadam se da će sve proći dobro, da će mi netko pokazati kako dojiti dijete a ne ostaviti me samu. Imam puno strahova, nadam se da će paziti na bebu i mene.

VL
AN
AnkaAnka
12:22 28.08.2018.

U toj bolnici sam rodila i ne bih se nikad vratila. Prošlo je godina, ali od svega osoblje je bilo užasno neljubazno, a o toploj vodi za tuširanje moglo se sanjati.

VL
RK
Rodneral Križičević Rodnik
11:00 28.08.2018.

Za sve su krivi muškarci i feministkinje.

VL
KA
KapetanMikulaMali
11:09 28.08.2018.

Važna tema. Doktor mudro govori. Još da se to i provede u praksu. Na jednoj strani imamo uvijete u bolnicama i pristup rodiljama kao da su krave, a na drugoj strani razmažene, osjetljive ženice koje očekuju kraljevski tretman. Naravno da su obje strane frustrirane i da se žene teško odlučuju ponovno roditi nakon šokova i bolova koje prožive. Komentara je naravno malo jer usrašama to nije bitno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.