Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prof. dr. ante ćorušić:
Povratak na članak

Rodilje pozitivne na COVID-19 ići će na carski rez da se djeca ne inficiraju

Djeca i trudnice u ovoj pandemiji mahom prolaze s lakšim simptomima ili bez ikakvih, a ako je trudnica pozitivne na COVID-19, vaginalnim porođajem dijete se može zaraziti, zato se ide na carski rez

Komentari 3

Avatar abakus
abakus
07:48 06.04.2020.

Molim..? Carski rez nije nimalo bezazlen zahvat i ostavlja trajne posljedice... Žene slati na carski rez samo zato što su pozitivne na ovaj virus, a vrlo vjerojatno nemaju nikakvih ili vrlo blagih simptoma (prehlade) i rodile bi najnormalnije bez ikakvih problema? Pa ovdje više ne znaš tko je luđi..! Štite djecu? Ma nemojte me nasmijavati, pa djeca kroz ovo prolaze bez ikakvog problema. Imaju li te žene pravo odbiti carski rez ili je i to pod muss, kao u Kini pobačaji, valjda će ih vezati dok im ga rade...

VL
DU
Deleted user
07:30 06.04.2020.

Ja ne vjerujem što čitam. Tjerati trudnice na carski rez samo zbog ovog virusa, pa onda i zbog streptokoka možete raditi isto? Ovo prelazi u lodost. COVID za djecu je potpuno bezopasan, pa ne postoji nijedan slučaj da je dijetee imalo ozbiljnih repiratornih problema zbog njega. Da li tjerate na carski trudnice s HIV-om?

VL
DR
Draš
10:14 06.04.2020.

I hajde ti onda vjeruj da ovi sve ovo rade za "naše dobro" nakon svega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.