Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje 'bilderu'
Povratak na članak

Ročak: Pogreške policije i tužiteljstva razotkrit će Europski sud

Za tužiteljstvo njegovu krivnju dokazuju materijalni tragovi, iskazi svjedoka i vještačenja, no o motivu ubojstva, rekla je tužiteljica, može se samo nagađati.

Komentari 1

OB
obilježeni
13:37 01.11.2013.

Nažalost u lijepoj našoj je to učestala praksa da policiju i tužilaštvo pokriva sud,jer njima nije bit dokazat da je netko kriv več osumnjićeni mora dokazivati da nije kriv što je suprotno zakonu!Po novom represivnom postupanju Hrvatskog pravosuđa kao i policije nismo ni blizu Evropskom zakonu,a to je i dokaz da većina dobivaju sporove protiv države Hrvatske u Strasbourgu!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.