Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ritam zločina nas sustiže – Hrvatska i Srbija i dalje su spojene posude

18.05.2023. u 09:15

Doživljavali val zločina kao još jednu invaziju s Istoka ili ne, okretanjem od problema on neće nestati, samo će naše glumatanje iznenađenja kad se nešto slično dogodi kod nas biti još malo veće

Ključne riječi

Komentara 20

PE
Pentagon
10:44 18.05.2023.

To jednostavno nije istina. Mi smo dva svijeta i bolje da smo dobri susjedi nego "braća" koja se ubijaju. Ne želim više nikad biti sa Srbijom u istoj državi.

UJ
ujna
10:32 18.05.2023.

Možda je dotični novinar i glavni urednih VL spojen sa Srbijom, večina Hrvata kao i ja nismo!

DU
Deleted user
10:31 18.05.2023.

I dalje se pokušava senzibilizirati javnost na neko zajedništvo sa Srbima. Onaj tko to ne vidi je slijep pored zdravih očiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije